Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgdgdfgdgdfgvdfgv

PRZYTYŁAm 2 kg przez faceta...

Polecane posty

Gość fgdgdfgdgdfgvdfgv

i czuje sie jak swinia :( :o

Gość klamiesz zzz.
nasienie ma 2 kalorie . NIe da sie od tego utyć .

Gość fgdgdfgdgdfgvdfgv
tzn w sumie sama przez siebie, zerwalam z nim i potem topilam smutki w jedzeniu :o:o

Gość fgdgdfgdgdfgvdfgv
miałam zamiar od dzisiaj się odchudzać, ale miałam kaca i musiałam zjeść coś porządnego bo bym padła. Co proponujesz? Moge zaczac od jutra nawet

głupie gadanie. Nikt jedzenia ci przecież siłą nie wpychał. <stopka>,, Jeszcze mnie tu zabiją, te miejscowe lumpy. Jakby co to się wyprę, albo zgolę wąsa. I znów zachowuję się kurwa nieasertywnie. Ja pierdole. Czy jestem wariatem?":D:D:D -,,Dzień świra :) ,,Gdy emocje już opadną, jak po wielkiej bitwie kurz. Gdy nie można mocą żadną wykrzyczanych cofnąć słów"-Perfect ,,Niepokonani"❤️❤️❤️ http://demotywatory.pl/uploads/201007/1279378104_by_kundzia15_500.jpg http://www.youtube.com/watch?v=AGA_1HsP_C0 :P:P</stopka>

Gość fgdgdfgdgdfgvdfgv
w sumie nikt nie wpychał.. ale pocieszałam się jedzeniem :( ja z woj. opolskiego. Jak masz zamiar sie odchudzać ?

Gość leniwiec najpospolitszy
ja jestem na diecie, 5 dzień :)

Gość fgdgdfgdgdfgvdfgv
a na jakiej jesteś diecie ? Bo ja cały czas nie moge się zdecydować :P chce zeby byla zdrowa w miare, zeby wlosy mi nie wypadaly... i zeby nie był to DUKAN :o

buahahahaha fajna masz diete leniwiec ;p przed chwila czytalam twoj temat jak to ci sie neichce ruszyc dupy i se ugotowac przeporzych jajeczek :P :)

misiaczka, już je sobie ugotowałam, nawet już je zjadłam :P a dieta jajeczna :)

dieta jajeczna trwa 2 do max 3 tygodni, jest wg mnie zdrowa. jajka maja bardzo duze wlasciwosci odzywcze, do nich je sie tylko troszke miesa, i owoce, najlepiej grapefruity. jajka są sycące wiec duzo sie ich nie je. tylko trzeba sie pilnowac, zeby to byly 3 posilki dziennie.

dużo, bo 8 :O gdyby chciec to przeliczyc na kurze, to około 2,5 jaja kurzego by było. ale dzisiaj nie jadlam jajek, bo rano przed praca nie mialam czasu ugotowac wiec jadlam co innego, dlatego teraz wiecej.

do tego mam takie tabletki z chromem i wyciagiem garcinia cambogia, nazywaja sie "Apetyt stop" :O ale je raczej biore dla tego chromu

no i herbata czerwona, tego duzo pije :)

ojej, nie wiedzialam, ze od tego przyrodzenie rosnie :P i co, w faceta sie zamienie? :P

Gość fgdgdfgdgdfgvdfgv
wyglada na kopenhaska/norweska czy cos takiego:o to to ?:O:O:O i co jesz tylko jajka troche miesa i troche owocow??:o jestes facetem ?

nie jestem facetem :O to nie jest kopenhaska!!! podstawą są jajka, w każdym posiłku się znajdują, oczywiście nie je się wtedy słodyczy i po nocach się nie obżera, ale nie ma obostrzeń odnośnie tego w jakich dniach co masz jeść. jeść co chcesz, ale muszą być jajka przede wszystkim, 3 razy dziennie. może wydaje się to być zbliżone, ale to co innego. nie jest restrykcyjna, bo nakazuje jeść sporo owoców (chociaż nie wiem jakie strony z dietami przeglądałaś...) więc nie ma niebezpieczeństwa niedoborów.

Gość fgdgdfgdgdfgvdfgv
ona sie jakos nazywa? Skad znasz tą diete? I ile sie na niej chudnie około ? opowiedz ogolnie ile na niej jestes, czy nie jestes glodna, rozdrazniona, slaba.. ile wazysz i ile masz wzrostu :)

ważę dużo :O jestem dopiero 5 dzień. a dietę skąd znam? cóż, trochę interesuję się odżywianiem, i pomyślałam, że jajka to może być dobra opcja na schudnięcie, jak zajrzałam do internetu to się okazało, że taką dietę już ktoś wymyślił :) jajeczna dieta, nie ma specjalnej nazwy. i nie, nie jestem rozdrażniona. jako, że w ogóle mniej jem niż wcześniej (w spodnie przestałam się mieścić więc nie tyle dieta co ograniczenie jedzenia tu musiałam zrobić :O), to pobolewała mnie głowa, ale jak nie bedziesz chodziła głodna, to się będziesz dobrze czuła. nie jestem zmęczona, ani zamulona... wręcz przeciwnie, czuję się bardzo dobrze, mam energię, wcale nie jestem ospała, chociaż można by się spodziewać, że jak się tak niedużo je, to powinno tak być. jajka, jak pisałam, mają duże wartości odżywcze, jak do tego jesz owoce i warzywa, to nie bój się niedoborów. wiadomo, że nagorsze są pierwsze dni :)

a co do chudnięcia... na necie piszą, że około 8 kg można w 2 tyg zgubić. ja cudów nie oczekuję, ale w piątym dniu już widzę, że zaczynam spowrotem się w spodnie mieścić :P nie ważę się, bo wagę mam zepsutą :P

Gość piczkaxxxxxxxx
ciagle jaja jesc? przeciez najgorsze sa wlasnie diety opierajace sie n a jednym produkcie , jeszcze gorzej przytyjecie dziołchy najlepiej zmienic na zawsze swe zle nawyki zywieniowe a nie sie meczyc dietami :classic_cool:

" ciagle jaja jesc? przeciez najgorsze sa wlasnie diety opierajace sie n a jednym produkcie , jeszcze gorzej przytyjecie dziołchy " jakbyś przeczytała dokładniej, to byś tego nie napisała :)

Gość fgdgdfgdgdfgvdfgv
czyli jak wyglada twoj jadlospis ?? przykladowo..

kilka jaj przepiórczych (około 6, to jest mniej więcej odpowiednik 2kurzych) i do tego grapefruit i nektarynka albo brzoskwinia, lub jajka i do tego pasta warzywno-mięsna z waflem ryżowym (ze 2-3 kanapki) np... albo jajka i do tego jabłka, albo ugotowany brokuł. w każdym posiłku musi być jakieś warzywo czy owoc. może się wydaje monotonna :O ale mi na niej bardzo dobrze :)a przede wszystkim teraz nie chodzę głodna ( w pierwszych mniej wiecej 2 dniach to byla duza roznica jesli chodzi o ilosc jedzenia bo ostatnio tak sie objadalam :()

nie dokonczylam - nie chodze teraz glodna, a nieduzo jem. czuje sie naprawde dobrze :)