Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metaluffa

Pomóżcie!!! Powiedziec rodzicom czy nie?????!!

Polecane posty

Gość metaluffa

dostałam 500zł mandatu za palenie na przystanku, tak dużo bo prubowałam uciekać, ale sie potknełam i przewruciłam na tory i policjanci sie wkurzyli. straszny pech bo dopiero 6 dni temu skończyłam 17 lat jakbym miała mniej to by mi niemogli dać. Mam teraz pytanie jak myślicie powiedziec o tym rodzicą czy prubowac samemu uzbierać ta kase? bo jak powiem to niedośc że totalna masakra to jeszcze nie bende sobie mogła zrobić dreduw a bardoz mi na tym zależy.

Gość Clarisa66
:-/ Nie dość, że pali to jeszcze chce mieć obrzydliwe posklejane dredy jak u jaskiniowców. Na dobre ci to wyjdzie, jak ci zabronią robić. Nie oszpecisz się. :)

Gość wymarzona
chyba najpierw nauczylas sie palic a nie poprawnie pisac.

Gość metaluffa
jak nie ma sie 17 lat to moga tylko spisać. tak kolega mi powiedział. powiedział tez ze nie ma znaczenia jaki jest termin bo jak spłace do 30 dni to jest ok, więc myśle zeby jakos uzbierac te pieniądze przez 30 dni, naucze sie przedsiembiorczosci przynajmniej. A dredow sie nieczepiajcie, dużo osób mi doradza zebym miała dredy, wy pewnie chcieli byście żeby każdy był różową panienką w tlenionych bląd włosach :/ macie pecha ja jestem alternatywna i nie podonżam za modą. Doradźcie mi lepiej co robić. Jesteście dorośli wiecie jak sie zarabia pieniondze.

Gość metaluffa
aha i jeszcze jedno ortografii sie nie czepiajcie bo ortografia to nei wszystko. Moze jestem slaba z ortografii ale mądra w innych rzeczach.

Jeśli wiesz, że uzbierasz to im nie mów. Będzie nawet lepiej jak opłacisz to za własną kasę. Może oduczysz się tego okropnego nałogu. A tak poza tym, to nie cierpię ludzi palących w miejscach publicznych. Dym strasznie podrażnia moje oczy, szczypią, łzawią... Jeśli chcesz palić to u siebie, bo naprawdę dla innych może to być bardzo męczące :(

Gość baletnica hopsasa
skąd weźmiesz 500 zł ? :O skoro nie pracujesz

Gość fahern
podonżasz we włąściwym kierunku ;)) a tak w ogóle - to prowo , ale kiepsko rozwinięte . następnym razem nie przesadzaj z błędzami - bo temat na prowo całkiem niezly :)

Gość Koleżanka Szklanka.....
Hehe "spąsora"- cyniczne, ale śmieszne :)