Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CukierekKinga

Facet z jedną sporą wadą... Pomocy

Polecane posty

Gość CukierekKinga

Hej, mam taki problem... Kręce teraz z takim chłopakiem, ogólnie 180cm wzrostu,długie rzesy, ciemne oczy i karnacja, przystojny, jest sportowcem - ciałko ma boskie (szczególnie tyłek:) ) , robi ciężkie studia, z charakteru też fajny, wygadany itp. Tylko ma jedną wadę - przerwę między jedynkami dosyć sporą i to go trochę szpeci, głupio pewnie zabrzmi,ale boję się co będzie jak przedstawię go znajomym, mogą go wyśmiać itp, co Wy o takiej wadzie sądzicie?

Gość UWAGA Zły Pies
zawsze moze se zrobic licówki

Gość fdsgdfgdfgdfg
zalep glina

Gość Do Kingi
A czy to uśmiech to wszystko? Skoro to takie ciacho to głupi uśmiech nie powinien przeszkadzać. Wszystko idzie naprawić

Gość Koleżanka Szklanka.....
Jak będziesz o przedstawiać to wsadź mu gumę orbit między zęby i nikt się nie pozna:) A tak poważnie- to nie jest chyba aż taaaaaaaaaaakaaa wada..Madonna też ma szczerbę i jest królową popu..gorzej, jakby nie miał jedynki- to już dyskwalifikacja..

Gość fahern
ty chyba masz z 13 lat skoro uznajesz to za wadę i to jeszcze sporą .

Gość CukierekKinga
Mam 22:)Czy sporą to nie,aż tak, chyba trochę przesadziłam, no ale dziwnie to wygląda u takiego faceta:)

Gość Koleżanka Szklanka.....
E tam pomyśl, że to np urocze, że to taki jego charakterystyczny element- jak np. pieprzyk, albo biała plamka na włosach:) nie ma go naprawdę co skreślać z takiego powodu, jeśli chłopak taki fajny.

szkoda, bo myślałam, że jakiś problem tu będzie poruszony... A szpara między jedynkami? Jak można się tym przejmować skoro reszta ci odpowiada? I przejmować się co powiedzą inni o wyglądzie? Głupota.

Gość Bierz go!
To może być inwestycja w przyszłość, studiuje? Sportowiec? Dużo gada? Z tego co mówisz to podoba Ci się, ja bym się nawet nad taką głupia wadą nie zastanawiała:) powodzenia

Gość superbitch
przejmujesz sie jego szparą miedzy zębami a zastanowilas sie czy on jest zainteresowany w ogole twoją szparą między nogami? Nikt nie jest idealny. A jak szukasz chlopaka do przedstawiania znajomym i dumnego prowadzania sie to wspolczuje ci sporej szpary w inteligencji.

Gość by.
jesli ktoś ma szpare między zębami to znaczy , ze jest wrednym czlowiekiem :D więc uwazaj zlo w nim tkwii :D będzie Cie wyzywał itp ;p ha ludzie mają problemyyy :D niech sobie załozy aparacik i Ty sobie załóz i powstanie szczep ;D

Gość _ulinek_
a pomyślałaś jak stary dziad będzie maił protezę? i jak go wtedy przedstawisz? jestes pusta!!! miernota i oczep sie od niego stać go na lepszą laske niż taką pustotę

Gość _ulinek_
z tą szpara między nogami to dobre

Gość access denial
mój facet jest rudy i niski i co ???? wszyscy go uwielbiają, na imprezach nawet w nowo poznanym towarzystwie jest gwiazdą :) a ja niby taka ładna siedzę sobie w cieniu ... :P Bierz Go !!! :)

Gość CukierekKinga
Co do znajomych to chodzi mi o to, że jak np pójdziemy na imprezę czy coś, oni mogą mu coś o tym powiedzieć, a on nie koniecznie musi to potraktować jako żart i może zrobić się nie przyjemnie :/

Gość _ulinek_
jesteś blondynką, wiadomo przecież facet widzi to w lustrze i nie ma problemu oj , laska, lecz się

Gość Młoda jesteś...
Myślisz jeszcze o wyglądzie, a pamiętaj, że wygląd o niczym nie świadczy - liczy się to co w środku, dorośniesz jeszcze do tego żeby to zobaczyć

Gość amamarta
taka przerwa jest wlasnie slodka... wyglada jak dzidzius ktory wlasnie zabkuje;) hehe. moj chlopak tez taka ma i jakos nikt sie nie smieje:)

Gość ojojojojjjjjjj
taka wada to nawet zaleta, będziesz miała podręczny otwieracz do piwa :D a tak poważniej to czym sie przejmujesz, wstyd by był jakby mu tych jedynek brakowało, a skoro w dodatku ma fajny tyłek to bierz jak swój :P

Gość oj boże jagby faceci mieli tyk
jw

Gość Hihihahahaha
Musi być dobry w łóżku jak to ma, przynajmniej o ludziach z takimi wadami tak się mówi:)

Gość hahahahha
szkoda faceta na taką tępa strzale

Gość meble kler
Karolak tez ma szparę a ile babek za nim szaleje :D:D:D

Gość DlaMNIEbomba
Możesz mi go oddać jak Ci nie pasuje, za mądry na Ciebie chyba jest ;p

Gość aaaaaaaaaauuuuuuuu
No tak, to jest spora wada, która padnie cieniem na wasz związek- ło matko...

Gość zalecenia
To nie wada, tylko zaleta, bo może sobie strzykać śliną na odległość. Nie kazdy tak potrafi. :D:D

Gość Taradam
Masz problem, ja bym się na Twoim miejscu powiesiła huehuehue ironia jakby co!

Gość Mariola z kisielu
Biedny ten chłopak bo z takim pustakiem się zadaje...

Gość na_kolana
gumom niech zalepi. albo troche gipsu. w ostatecznosci mozna mu zlamac nos, albo wybic oko. wtedy na ta szpare nikt nie zwroci uwagi.