Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żal sięga zenitu

Jestem najgorszym nieudacznikiem

Polecane posty

Gość Żal sięga zenitu
I tak to nic nie da, wiem, że nie pasuje do żadnej kobiety :( Se A Vida E, dzięki za troskę, porozmawiać zawsze można, chociaż to byłaby kolejna znajomość z internetu

Gość Żal sięga zenitu
na drugi dzien znowu spotkalem ja z tym Marcinem siedzialem w krzakach i ich obserwowalem jak juz zaczeli wracac do domu to ich sledzilem byla 4 rano a ze zapomnieli zaslonic okno to widzialem jak on ja grzmocil ruchal ja fest a ona krzyczala "ruchaj mnie chuju teraz chce w dupsko" u tak ja zerznal ze az hej wtedy ucieklem do domu i plakalem do 6 rano :(

Gość pszyłem i jezdem
Do Pani ukrywającej się pod pseudonimem ŻAL SIĘGA ZENITU ;) Prosiłbym o wersję z femme fatale w roli głównej ;) Niech zaczyna się tak : Przegrywam swoje życie :( mam 35 lat i nikt nie chce się ze mną ożenić. Wszyscy mówią : my do ciebie nic nie mamy a o to się rozchodzi, żeby mieli. Ja bynajmniej nie miałabym nic na przeciwko. Długo czekałam z decyzją by napisać bo czytanie kafeterii przestało wystarczać. Ciągle tam się mówi, jak to my możemy wszystko, jakie to niezależne jezdeśmy a mnie po prostu smutno. I nawet takiego z tartaku bym chętnie przytuliła. Jak sobie pomyśle, ile czasu straciłam, gdzie ja miałam głowę ufając paniom redaktorkom z KAFE, to mnie literalnie krew zalewa.... :) NO proszę pani, początek pani ma, reszta w pani rękach....;)

żal sięga zenitu> chłopie, Ty po prostu masz problemy z samooceną. Posłuchaj mnie uważnie- WYGLĄD NIE GRA ROLI. (Tu od razu poproszę o opanowanie się od komentarzy typu "Pokaż mi w dzisiejszych czasach kogoś, kto nie patrzy na wygląd" i besztania innego typu ;P). Mój facet też nie grzeszy urodą. Tzn. twierdziłam tak, zanim się w nim zakochałam i związałam. Teraz uważam, że jest po prostu piękny, chociaż wiem, jak postrzegają go inni. Uwielbiam jego ciało, jego piękne oczy, uśmiech, ale najbardziej kocham w nim po prostu Jego- to, że jest niezależny, jest cholernym indywidualistą i nigdy nie boi się mówić, co myśli, jest szczery, opiekuńczy, kochający. Nie potrzebuję jego pieniędzy, wieczorów w restauracji itp. Jesteś świetnym, naprawdę wartościowym facetem, ale Ty sam musisz w to uwierzyć! Nie szukaj dziewczyny. Ta jedyna sama przyjdzie i pokocha Cię takiego, jakim jesteś. Pozdrawiam i trzymam kciuki. ;) ;*

Po cytacie o 'ruchaniu' jestem już pewna, że to podpucha. A może nie doceniam zwyczajów seksualnych Polaków?

Gość ktokolwieek
Daj numer gg tej suki, albo jej profil nk, juz ja bede wiedizal co jej napisac...

Jakby to ująć, nie wiem, czy to co piszesz jest na serio czy to żarty :) Chyba rozumiesz, że to forum jest dosyć specyficzne

Gość Żal sięga zenitu
Max, serdeczne dzięki. Z jednej strony mam inne pomysły, podobne do Twojego, ale wolę nie pisać bo ktoś podłapie i będzie problem...

Gość Żal sięga zenitu
Se A Vida E, gdybym nie byl splukany i beznadziejny, to zaprosilbym Cię gdzieś. Ale jestem życiowym nieudacznikiem i upadłym wrakiem człowieka :(

Gość dfybd
czy tylko mnie ta historia śmieszy? :D :D :D

Gość Granatowy Dresik
Sos, dzieki za poczte, bedziemy mieli co robic z kolegami he he he he he

Gość dfybd
Może nie powinnam tego pisać w takim miejscu, ale co mi tam. Ostatnio znajomy opowiadał jaki jego znajomy ma sposób na dziewczyny. Do butelek po dobrym winie przelewa jabola, a dziewczyny chleją i zachwalają :D :D :D Nie żartuję :P

Gość Żal sięga zenitu
Jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc. Są jednak dobrzy ludzie na tym padole łez

A co za różnica czy facet jest bosko przystojny, czy taki sobie Quasimodo.Ważne żeby miał w sobie to "COŚ"...coś, czym "kupi" kobietę. I żeby nie było...wiem o czym piszę.