Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irqa.

MORDERCO IWONY WIECZOREK...MASZ PRZECHLAPANE!

Polecane posty

Gość irqa.

Lepiej od razu sie powies bo predzej czy pozniej ZNAJDZIEMY CIE. Myslisz ze dobrze ukryles cialo? To tylko kwestia czasu. A wtedy dopadniemy cie sk.urwielu i zrobimy to samo co ty zrobiles Iwonce,tylko w zwolnionym tepie i stokroc gorzej! Sumienie cie juz meczy co? Myslales ze sprawa ucichnie? HAHA nic bardziej mylnego. Ludzie nie pozwola ci o tym zapomniec. Nawet nie masz sie co ukrywac. Czujesz na sobie oddech Rutkowskiego? Ah,pewnie srasz ze strachu... Lepiej zglos sie na policje nim my ciebie pierwsi dopadniemy..bo wtedy marny Twoj los.Oko za oko,zab za zab...PAMIETAJ..NIE ZAZNASZ SPOKOJU POKI MY ZYJEMY.PREDZEJ CZY POZNIEJ DOSIEGNIE CIE SPRAWIEDLIWOSC LUDZKA I REKA BOGA

Gość bele de jour
:o

Gość ale że kto go znajdzie
bo nie rozumiem? ja go nie szukam nawet

Gość irqa.
Robione sa rozne akcje.Obecnie jest zbierana kasa na pletwonurkow ktorzy DOKLADNIE przetrzepia stawy. Mamy tez kilka innych miejsc do zrealizowania. MORDERCO STRZEZ SIE,bo twoj naskorek pewnie jest pod paznokciami ofiary. Ludzie z kafe widac malo wiedza o prowadzonych akcjach.Sprawa Iwony nie ucichnie dopoki sie nie odnajdzie! Niech kazdy TU z forum sie zastanowi zanim strzeli komus do glowy pomysl o gwalcie badz uprowadzeniu jakiejs dziewczyny.MORDERCO JUZ PRAWIE CIE MAMY

Gość Gorion Boski
ch0ja zdziałacie i goowno znajdziecie sprawa do X-Files 🖐️

Gość anonimowa pomarańczka
spotkamy się za 15 lat i pogadamy bo na moje oko ta sprawa jest nie do wyjaśnienia tyle czasu gówno wiecie nawet chłopa z ręcznikiem nie potraficie znaleźć:o

Gość Gorion Boski
niby była dorosła a zfochowała się jak najdurniejsza kretynka i poszła 6 km nocą z peezda na wierzchu :o bardziej mi żal tych biedaczek z Ciudad Juarez, które pracowały za gorsze w amerykańskich fabrykach i szły pustynią z dusza na ramieniu, czy jakieś zjeby nie dopadną i nie wykorzystają

Gość bele de jour
hehehe autorko rozweselilas mnie

Gość irqa.
Ta sprawa jest wyjatkowa bo moze byc w nia zamieszany "mafijny swiatek".Ale wszystko sie okaze.Moim zdaniem na 1 nagraniu to nie Iwona. Jest wiele wersji ktorych nie chce mi sie teraz pisac. Co do pana recznika to dlaczego ktos tu pisze ze nie byl przesluchany i nikt go nie znajdzie? Ja mam inne informacje dot. recznika.

Gość kiciaaaaaa75824724
ktoś tu za dużo CSI ogląda...

Gość Gorion Boski
dam dobrą radę - przybliżaj fotę z monitoringu im bardziej przybliżasz, tym będzie lepsza jakość tak jest w CSI a ja im wierzę

Gość Fafnoście
zal laski jako czlowieka i jak kazdwgo innego zaginionego. nie byla lepsza nie byla gorsza

Gość Tak na szybko
Ale koles hehehehehe "Obecnie jest zbierana kasa na pletwonurkow ktorzy DOKLADNIE przetrzepia stawy." Bo spadne z krzesla zaraz :D

Gość Tak na szybko
"Tak, bo ten koleś na pewno czyta to forum. Uhm." heheheheh tak pewnie akurat siedzi tutaj i czyta jego temat :D

Gość Tak na szybko
A ile juz zebrali na to przetrzepanie stawow?:D

Gość ...CCC
Autorko Ty masz problemy psychiczne???????

Gość kiciaaaaaa75824724
urojenia... sprawa jakich setki a może i tysiące dlaczego innymi się tak nie przejmują szkoda jej i innych zaginionych... ale pewnie jak każda inna sprawa...ucichnie i tyle...

Gość kiciaaaaaa75824724
ode mnie w miejscowości kiedyś zaginęła dziewczyna... po kilku latach okazało się, że zabili ją w 8 m-cu ciąży... i zwłoki przemielili w tym czym gałęzie mielą (nie wiem jak to się nazywa) to co z niej zostało rozzsypali po polu... kości nawet nie znaleźli.... a morderca nawet nie siedzi, bo i ciała nie ma. gdzie sprawiedliwość?

Gość irqa.
Na oficjalnym forum Iwony jest wszystko o akcjach.Kazdy grosz sie liczy,nawet 50 gr :)

Gość kicciiiaaaaa to skad
wiadomo ze nie zyje i ze zabili ja w 8 miesiacu ciazy skoro nie znalezli ciala, kosci ?