Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kisser

Wasz pierwszy pocałunek

Polecane posty

Gość Kisser

Sukces, czy porażka? W jakim wieku?

Gość woda polaris
Był boski. Miałam 25 lat i całowałam jak szalona.

Gość vbcbmoiuyt
sukces, 19l

Gość fgdgdfgdgdfgvdfgv
nie wiem ile mialam ok 15-16 i bylo to obrzydliwe !! :o

Gość kiciaaaaaa75824724
porażkaaa ale dlatego że nic do niego nie czułam bez "motylków" w brzuchu 19 l

Gość fiu bździu ...
cięzko tak sklasyfikowac zero-jedynkowo na pewno cudowne przeżycie, niezapomniana chwila, aczkolwiek żal że to jednak okazala sie niewłaściwa osoba :O 20 lat

Gość fiu bździu ...
ale żal to dopiero później bo jak całowaam to świata po zanim nie widizałam

Gość Bell niedoszła mamusia
16:) sukces:) I było romantycznie i tak..namiętnie?:P

Gość bylo boosssko
mialam 19 lat :)

Gość vbcbmoiuyt
fiu bzdziu to samo miałam;p

15 lat, z moim chłopakiem, którego wtedy bardzo kochałam i kocham nadal, mam nadzieję, że niedługo przyszły mąż. ;) Zdecydowanie sukces. :)

okolo 18 lat, ale bez zadnych "fajerwerkow".w chujnych okolicznosciach, w chujnym miejscu, z chujnym facetem. tak wogole to wspominam to ze wstydem i niesmakiem, i udaje ze tego nie bylo;d

Gość maybe our relationship
Dokładnie tak samo, jak miała o co ci chodzi :P

pierwszy raz całowałam się w wieku 15 lat z chłopakiem, który jest aktualnie byłym ;D Nie było aż tak źle, ale miałam wrażenie, że mnie zje, to było takie ... dziwne.

Gość pije krople beskidu
18 lat. W połowie porażka, a w połowie sukces bo: z kolegą, na imprezie, po alkoholu, nic oprócz koleżeństwa mnie nigdy z nim nie łączyło - porażka :O ten kolega zawsze mi się podobał - sukces :) ale i tak wolałabym jakąś inną scenerię dla pierwszego pocałunku :O bo jednak pamięta go się długo, a tak na zawsze pozostanie pewien niesmak, że nie całowałam 1 raz się z kimś dla mnie ważnym, na jakiejś cudownej randce, itd. tak jak marzy o tym każda dziewczyna, tylko tak bez uczuć, bez emocji, ogłuszona przez alkohol. Co z tego, że on mi się podobał, skoro nigdy razem nie byliśmy.

Gość Clarisa66
Przede wszystkim rozczarowanie i smutek. Miałam 16 lat.

Gość Clarisa66
Rozczarowanie dlatego, że nie było to tak miłe uczucie jak sobie wyobrażałam, no a smutek bo niby był to mój chłopak, w którym się zakochałam, ale jednak nie czułam nic szczególnego, żadnych motylków, podniecenia, nic.

Gość oooooomamooooo
było fatalnie.mialam 15 lat. zostal jednak moim mezem i teraz mamy zaciesz ze wspomnien naszego pierwszego pocałunku:P był............jakis taki .....drewniany i zderzalismy sie zebami:D

U mnie było fatalnie. Miałam wtedy 17 lat, byłam nieszczesliwie zakochana w jednym chlopaku ktory mnie olewał, w koncu postanowilam jakos odreagowac poszlam na jedną imprezę, przelizalam sie z jakims poznanym tam chlopakiem ktoremu sie spodobalam, ale nic do tego chlopaka nie czulam, na dodatek zakochana bylam w kims innym i to byl dla mnie koszmar najgorszy na swiecie na drugi dzien mialam takie obrzydzenie do tego chlopaka z ktorym sie calowalam, ze obiecalam sobie,m ze do lozka to juz nie pojde z kims kogo nie kocham bo to bylby kolejny koszmar...

jednak zapomnialam dopisac, jeszcze gorszy byl moj 2 pocalunek z facetem ktory mnie podrywal ( w wieku 18 lat) i z ktorym chcialam sprobowac byc... ale okazal sie niestety totalnym dupkiem i frajerem niestety (ten chlopak) ;/ a calowal tez fatalnie caly sie slinil, calowal strasznie szybko, chaotycznie, jakos tak dziwnie...bardzo mi się to nie podobało, chciałam jak najszybciej skończyć...

zdecydowanie porażka...2 lata temu w sylwestra...14 lat, po pijanemu..uwaga... z najlepszą przyjaciółką ; o jeszcze była jedna koleżanka i tak każda z każdą -.- Nie...nie jestem lesbijką.