Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam ochote rozwalic mu gitare

znow mnie zostawil!!!!!!

Polecane posty

cholera no! caly dzieno tym rozmaiwlaismy, jego kolegom bardzo zalezalo zeby z nimi gdzies poszedl, caly dzien mowil ze nie ze dzisiejszy wieczor tylko dla nas, ale zadzwonili 2 godz temu ze koniecznie musi byc, polecial ale obiecal ze na pol godziny, minelo 2, zero wiadomosc, zero kontaktu. I to cholera nie peirwszy raz, mam ochote rozwalic mu jego gitare, bo cholera jeszcze dzis zarzekal sie ze od teraz bedzie inaczej

Gość amamarta
wszyscy faceci tacy sa...

to jest kuzwa niepowazne! caly dzien kurna robil maslane oczka, ze on sie zmieni pierdu pierdu, no wiecie co? oszukal mnie decydent jeden

Gość vangelis
też bym nie chciał takiej głupiej pindy :classic_cool:

Gość qwertyaka
zrob to samo skoro słowa nie skutkują to pokaz mu!! niech poczuje sie tak jak Ty

Gość amamarta
jakbys byla silna to juz dawno bys go kopnela w dupe... ale nie zrobilas tego... skad ja to znam... tez zawsze myslalam ze jakies nieporozumienia to zaraz sie wyjasnia i bedzie dobrze bo jak mu powiem jak bardzo mnie boli jego zachowanie to on sie zmieni... i sie doczekalam, dzis uslyszalam od niego ze jestem pierdolona suka... uciekaj od niego puki masz jeszcze na to sile... nie zmieni sie nigdy...

Gość sskakankaa
zgadzam się z qwertyaką