Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maggie87

Mój chłopak pobił faceta, który mnie podrywał...

Polecane posty

Gość Maggie87

Nie wiem co mam o tym myśleć, trochę flirtowałam z tym drugim, ale bez przesady. Byliśmy wszyscy w pubie. Nagle mój facet podszedł do tego drugiego i go zwyczajnie strzelił w twarz... Teraz wydzwania do mnie i przeprasza, a ja nie wiem co mam zrobić...

Gość no i dobrze nie da
sobie w kasze dmuchać. a ty co jeszcze sierote z siebie robisz? :o

Gość Maggie87
Nawet nie wiem czy "flirtowanie" to odpowiednie słowo. Po prostu koleś usiadł obok mnie i zaczęliśmy sobie sympatycznie rozmawiać...

To zwykły kretyn jak najszybciej go rzuć! skąd tacy ludzie się biorą:O zajęła się już nim policja?

Gość brutalna prawda .
twoj chlopak to ciul bo bije innych , a ty jestes szmatą , bo gdy sie jest w zwiazku to nie obciaga sie kutasow na boku . NAjpierw badz wolna to wtedy mozesz flirtowac dowolnie

Gość Bell niedoszła mamusia
dobrze zrobił..widocznie za duzo sobie wyobrazał. Rozmowa to rozmowa.

bardzo dobrze zrobil a ciebie powinien zostawic - skoro nie wiesz na czym polega zwiazek to lepiej z toba sie nie wiazac

Gość Maggie87
Czyli mam rozumieć, że jak jest się w związku, to nie można już rozmawiać z innymi facetami, tak??

Jeśli ma jakieś poważniejsze obrażenia twarzy to koleś będzie posiedzi trochę za pobicie

Gość co racja to racja .
Czyli mam rozumieć, że jak jest się w związku, to nie można już rozmawiać z innymi facetami, tak?? ty rozmawialas z nimy czy robilas loda ? To roznica

Gość Maggie87
Nawet nie wiemm co z tym drugim się stało, bo zaraz po tym jak mój go walnął, to złapał mnie za rękę i wyciągnął z tego pubu. Normalnie bym mu na coś takiego nie pozwoliła, ale byłam tak zaskoczona, że właściwie nie zareagowałam. Dopiero w domu na niego nawrzeszczałam.

Gość co racja to racja .
ty rozmawialas z nim czy robilas mu loda ? To roznica

Gość aaaaaaaaaauuuuuuuu
Ciebie oszczędził. Patrz, jaki dobry chłopak :)

Gość co racja to racja .
a jak pobije twojego ojca , a ciebie oszczedzi to tez bedzie dobry ?

Gość aaaaaaaaaauuuuuuuu
Razem flirtowali, on dostał, a ona nie. Przypomnij sobie, co to ironia :)

Gość wyczuwam patologie

Twoj chlopak sie wkurzyl i byl zazdrosny w sumie to normalne, ale troche przesadzil, zachowal sie zbytnio agresywnie, to niedobrze o nim swiadczy ze jest taki agresywny... mogl sie wkurzyc ale zeby bic od razu bez przesady;/ a co do ciebie to w koncu flirtowalas z tamtym czy tylko rozmawialas bo to roznica? Skoro flirtowalas to po cholere, skoro masz chlopaka bo nie rozumiem...

jak sama przyznala flirtowala wiec nie dziwmy sie reakcji faceta....za duzo kobiet sobie mysli ze jak maja faceta to ze moga dalej sobie flirtowac i to jest fair play - nie ma dymu bez ognia !

Gość wyczuwam patologie
pytanie brzmi :> czy ten facet z ktorym flirtowała wiedział ze ona ma chłopaka hehe . Bo mogla go zwodzic

Gość Bell niedoszła mamusia
dostał w gebe za podszywy:) ona nie wiedziała, że to on. Myslała, ze to Jej facet:) wiec jest niewinna. I facet dobrze zrobił, ze mu przylał.

Gość n@ćp@n@ zekol@dą
"Jeśli ma jakieś poważniejsze obrażenia twarzy to koleś będzie posiedzi trochę za pobicie" co?Zostal raz uderzony w twarz.Pewnie z piesci.Nawet jesli mialby na twarzy jesien sredniowiecza,najpierw musialby isc na obdukcje i oddac sprawe do sadu.Jesli sie nie myle to do wiezienia idzie sie za pobicie ze skutkiem uszczerbku zdrowotnego(jesli przebywa sie w szpitalu kilka dni.Nie wiem dokladnie ile to musi byc dni).

Gość Maggie87
Jak możecie pisać, że to ja powinnam dostać?

no jak dla mnie ci ktorzy pisza, ze ty powinnas dostac tez maja nie po kolei w glowie, niektorzy faceci to sa tak agresywni, ze jakby zobaczyli ze dziewczyna sie usmiecha do innego to od razu daliby jej w ryja i jeszcze zamkneli w domu, żal;/ cale szczescie ze nie zadaje sie z takimi facetami ;/ bo to koszmar jest przeciez, sory to zazwyczaj facetom sie wydaje ze jak maja dziewczyna to moga flirtowac z kazda inna... i to jest ok tak? ;/ Ale co do ciebie, to skoro flirtowalas z tamtym to zachowalas sie nie fair nie rozumiem po co ci chlopak jak masz zamiar flirtowac z kim popadnie to rzeczywiscie lepiej nie wplatuj sie w zwiazki bo to normalne, ze ktos bedzie o ciebie zazdrosny... ale zeby bic to rzeczywiscie chlopak troche przesadzil, bo to zbyt agresywne zachowanie