Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghghgregr

moj były--przeczytajcie padniecie:D

Polecane posty

Gość ghghgregr

miał sie dzisiaj zabic niby z miłosci nie jestem z nim poł roku on pisze ja nie odpisuje dzisiaj napisał ze ma dosc i połknął własnie tabletki na uspokojenie i jakies psychotropy niby całe opakowania to było rano teraz mi pisze ze obudził sie własnie i nie zadziałały i idzie sie ciac zyletka ale dopiero o 22 :D jak pisał była 21.32 chyba dał mi poł godziny na powrot;) on mam 23 lata ech ja 24

Gość hihihihi
miałam to samo, jak dobrze, że to się już dawno skończyło. ;D mój też był ode mnie młodszy, jaki z tego wniosek? nie wiazac sie z mlodszymi.;d

Gość ghghgregr
starsi tez nie sa lepsi;/ ale on juz przechodzi sam siebie:D nie boje sie bo tych pseudoprob samobojczych kilka bylo ale nigdy takie zdecydowane;)

Gość vangelis
i czym się podniecasz, niech to zrobi wtedy opisz wszystko dokładnie :classic_cool:

Gość hihihihi
ile razy nasluchalam sie o tym, ze jak go zostawie to sie zabije. ;d pare miesiecy po rozstaniu, gdy zobaczyl mnie z innym, wyryl sobie na rece jakis smieszny napis

Gość ghghgregr
smieszy mnie to ze on uwielbia robic z siebie ofiare chłop 190 100 kg a zachowuje sie jak płaczka!! a niby taki silny meski a w srodku bagno ja jestem silniejsza psychicznie niz ten pajac

Gość _ulinek_
dzwoń na 997 i niech go w kaftan wsadzą

Gość hihihihi
i napisz za pare minut, czy faktycznie sie zabil ;d

Gość vangelis
jednak się przejęłaś tym cieniasem bo piszesz o tym :P

Gość _ulinek_
kiepska prowokacja nic do śmiechu

Gość shashanti
Tak, bardzo mnie rozśmieszył tekst o chłopaku który jest tak podłamany z nieudanej miłości, że aż robi takie głupoty jak ten twój. Jakoś nie widzę nic śmiesznego w tym, że ktoś cierpi.

Gość ghghgregr
teraz mi napisał ze własnie podciął lewa zyłe;/ i czy pomoge

Gość ghghgregr
podszyw z ta zyła!! pewnie spi smacznie;)

Gość ghghgregr
on pił bardzo duzo, zdradzał mnie z prostytutkami jak był za granica w pracy(przyznał sie na złosc po zerwaniu potem załował ) szarpał mna, okłamywał nie smieszy mnie to ze chce sie zabic bo to straszne ale bardziej dziwi mnie to ze on mnie skrzywdził i smie prosic o powrot

Gość ssssssssdfff
miałam to samo,szantaże,próby aż w końcu skończyło sie tragicznie,udało sie i przedawkował. Więc nie śmiej sie z tego a tym bardziej nie bagatelizuj

Gość ghghgregr
rozmawiałam z jego rodzina oni wiedzia o wszystkim i samo powiedzieli ze jest dorosły wiec co ja moge?? poł roku go nie widziałam i nie odpisuje na jego wiadomosci a on straszył mnie samobojstwem z 10 razy przez ten czas i co mam latac do niego za kazdym razem? boje sie ale nic nie poradze rodzinka ma to gdzies

Gość ghghgregr
ostatno niby gaz w mieszkaniu odkrecił i wszystkie okno uszczelnił--tak mi pisał a nastepnego dnia widziałam go na gg dostepnego-no wiec

Gość ghghgregr
;/

Gość inkkkkkkkkkkkka
jakoś mnie to nie smieszy:/ to nie jest tak ze jak osoba mówi ze chce popełnic samobójstwo to chce zwrócic na siebuie tylko uwagę,czesto któraś z prób jest skuteczna:/ Ja bym się nie smiala i na poważnie porozmawiała z jego rodzicami.

Gość Prostee
Zmień nr telefonu to przestanie

Gość kot13
socjopaci tak mają

Gość ghghgregr
rozmawiałam z jego rodzina kilka razy ale oni dokładnie mi powiedzieli ze on jest dorosły i tak mnie szantazuje i tyle nic wiecej nie moge

Gość ghghgregr
jakbym miała za kazdym razem dzwonic na policje to juz z 10 razy by u niego byli;/ zreszta on pomysli ze sie troszcze i go kocham wciaz i dalej bedzie działał;/

Gość ghghgregr
:/

Gość milunia lolunia
ojejj a moze on juz tym razem na prawde nie zyje??!! :( :(

Gość ghghgregr
nie pisze do niego od wielu miesiecy powaznie nie odpisuje na zadnego sms-a i mu wchodzenie na ambicje nic nie da;/ on chyba takiej nie posiada, ani wstydu tym bardziej te sms-y sa co jakis czas raz na 3 tyg mniej wiecej przez kilka dni umowa konczy mi sie za pare mc i dopiero zmienie numer

Gość ghghgregr
nie chce miec z nim nic wspolnego;/ nie wiem czemu on taki jest i dlaczego mimo ze zniszczył nasz zwiazek zdradami kłamstwami wciaz chce mnie niszczyc szatazami tym razem w moje urodziny tez dzwonił ze wlasnie idzie sie zabic to było 3 mc temu odebrałam bo dzwonił z zastrzezonego w dupie miał ze to moje urodziny ze mam gosci i ze chce ten dzien miło spedzic za to doprowadził mnie do histerycznego płaczu po ktorym poszłam spac oodwołujac wszystko--myslałam ze to zrobi;/