Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka Ewa

Powróżę za darmo

Polecane posty

Gość Aniaparoweka
Ania 30 01 1980 czy bede miała drugie dziecko i kiedy ?dziekuje

a ja czekam i już nie wiem która wróżka prawdziwa niby jest prosze o odpowiedzi czy on mnie kocha ma jakieś plany i czy coś z tego będzie

prosze o odpowiedzi na moje pytania wceśniejsze i jeszcze1 czy odnajde sie w nowej szkole i jak mnie tam przyjmą ? odp możesz wysłać na maila monisia.007@interia.pl

Gość yj
wróżko ja jestem nastepna wg kolejnosci:) tam na pierwszej stronie

Już jestem,przepraszam,nagłe sprawy rodzinne Już się biorę za wróżenie czy jest tu ktoś jeszcze obecny? Powróże tym razem 5 osobom obecnym, i idę, dziś jestem padnięta. yj, obym się myliła ale nie widzę tutaj dobrych rokowań, możliwe że lubi Cię jako koleżankę, ponieważ nic nie wskazuje jego złych uczuć do Ciebie, mam nadzieje ze się z tego coś rozwinie aczkolwiek on raczej nie zwraca na Ciebie uwagi pod kątem "dziewczyny" ... Tak jak mowilam, nie jestem jasnowidzem, karty bywają mylne, tym bardziej ze nie znam zadnej osoby, jej sytuacji , możliwe ze ktos jest na jakimś waznym etapie a karty pokazą coś czego nie bede umiała zinterpretowac,bo nie bede wiedziala o co chodzi .. za pomyłki wybaczcie :) Mikusiu , myślę że jesteś jeszcze za młoda na poważne związki,w Twoim wieku trudno o stałe uczucie...

Gość yj
a ja?????????? byłam nastepna w kolejce na pierwszej stronie:(

Gość pechooowaaa
ja jestem jeszcze :(

Gość Sylwiunka
Ja prosze;)

Gość Sylwiunka
Chcialam zapytac poprostu co mnie czeka w najblizszym czasie?

Gość yj
jak to? to czemu on sie zchowuje tak jakbym sie mu podobała? a mozesz powiedziec czy on ma rodzenstwo?prosze!

Gość Sylwiunka
Ewo jestes jeszcze??

Mowilam,że karty się mogą mylić, albo poprostu jest to krótkie uczucie (jeśli nie jest tzw ''macho'')z jego strony i wszystko się posypie... pechooowaaa, narazie nie widzę żadnych zmian u Ciebie, wcześniejsze niepowodzenia odwrócą się do tych,którzy Cię zranili, musisz wyzbyć się kompleksów,wyjść do świata,pokazać że zasługujesz na podziw;) jeżeli tak zrobisz,miłość przyjdzie w przeciągu 3 lat, wszystko jest w Twoich rekach.jest to wysoki brunet, przeżył jakieś rozczarowanie, nie żenił się ale widać że ma dziecko,jako partner jest wspaniały, nie skreślaj mężczyzn z powodu "pierwszego wrażenia" . Powodzenia kochana :)

Gość pechooowaaa
ewo no to mnie pocieszylas :( nie zaakceptuje faceta z dzieckiem :(

Gość DOOOOOO
Ewo, załapię się...?? 🌻 Dorota 1.09.70 czy bede w ciąży?? i czy, jesli tak, czy wszystko dobrze sie potoczy..??

Gość Panna 85
Czy Pani Ewa jeszcze tu jest i czy ma checi jeszcze powróżyć??

Sylwiunka jesteś ? podaj wiek.. pechoowaaa bywa :( ale on jest opiekunczy,dobry... nie bedzie Cie wykorzystywal. ale jak chcesz. Wybor nalezy do Ciebie,jeżeli takiego spotkasz. Doroto,nie chcę Cię straszyć ale będziesz miała problemy,moze dojść ale NIE MUSI do poronienia, jeżeli tak się nie stanie,to następna ciąża przejdzie prawidlowo, mam nadzieję ze karty sie mylą,a moze mi mózg fiksuje w interpretacjach...

Gość Panna 85
czy ja tez jeszcze mogę. Jedno małe pytank czy w końcu uda mi się spotkać kogos kto mnie pokocha i pozwoli się pokochać?? tak bardzo mi na tym zależy ;( angelika 17.09.1985 jeśli się spóźniłam to trudno...

Gość Panna 85
dziękuję wiem że jest późno i w sumie to by mogło poczekać...

Gość 729TE9Q
PROSZE JESZCZE MI PROSIŁAM PREDZEJ,BARDZO MI ZALEZY ANIA 30 01 1980 CZY BEDE MIALA DRUGIE DZIECKO I KIEDY DZIEKUJE

Gość Panna 85
Powróz Ani. ja zaczekam do jutra jesli bedziesz miała czas jesli nie to innym razem:) ona jest tu chyba troszkę dłużej. pozdrawiam i dobranoc dziewczyny pa pa

Żeby coś się udało, trzeba byc optymistycznie nastawionym , pesymista myśli źle i tak w zyciu ma, nieswiadomie sprowadza na siebie nieszczęście i cierpienie... Ale co do Ciebie - poznasz, faceci się Tobą interesują, nie jestes zbyt pewna siebie, to ich odstrasza i nawet nie zaczynają(mowie co widze) . Przełam się , wszystko bedzie dobrze,jeszcze nic nie jest stracone! Na horyzoncie blondyn,szalony ,przy nim nabierzesz checi do zycia. musisz się otworzyc zeby to zauwazyć. :) Aniu, widze ze tak,ciężko okreslic konkretną datę, zajscie w ciąże moze byc utrudnione, czeka Cie jakieś leczenie które osłabi organizm... Uda się,ale nie teraz

Gość stokrotkalilabez
Kiedy znajdę swoją drugą połówkę, czy będzie to chłopak o którym myślę? Anna 22.03.1989

Gość vghvvvh
asia 17.04.86 jak ulozy sie moj obecny zwiazek?

Gość DOOOOOO
:-( smutne to, co napisałaś... :-( czy to znaczy, że nie bede miala dziecka?? nie widac wcale tego w kartach?? :-(

Gość pytammmmm
ja byłam piąta przypominałam sie kilka razy a i tak mi nie powróżyłaś

Gość ja tez poprosze
czy uloze swoje zycie uczuciowe???z kim bede???z tym co jestem,z tym o ktorym mysle czy jeszcze ktos sie pojawi??????Ania 27marca 1984 dziekuje