Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka Ewa

Powróżę za darmo

Polecane posty

Gość Wróżka Ewa
yj Tak facet cie kocha i nie wie jak do ciebie dotrzec, w bliskim czasie bedzie cos probowal...

Gość Wróżka Ewa
Sylwia 18.Podaj date urodzenia.

Gość ja też poproszę o wrożbę :)
Ewo - a ja? , proszę ! Alicja 17.03.68 , uczucia

Agata 07.07.1985 co mnie dalej czeka w zyciu? albo bardziej konkretnie czy w najbliższym czasie bede w ciąży albo znjde dobrą pracę? z góry bardzo dziekuję za odp, pozdrawiam

Gość pechooowaaa
ewo dlaczego pomijasz osoby ktore wpisaly sie wczesniej :( jednak ja to mam zawsze pecha 😭

Gość pytammmmm
czekam

Gość Wróżka Ewa
18.03.1982 Twoj partner nie jest odpowiedzialny.Jezeli bardzo chcesz , odprez sie i zajdziesz w ciaze.

Gość ludzzzzzzzzzie
bo to podszyw pewnie

Gość Wróżka Ewa
Ewo,karty potwierdzają to co jest w rzeczywistości, przynajmniej w Twoim przypadku ... nie trac czasu,z jego strony nie ma zainteresowania, nie żyj złudzeniami bo wyjdzie Ci to na złe ,korzystaj z młodości jeszcze chwila i przeminie. A z perspektywy czasu stwierdzisz,że nie było warto i zaprzepaściłaś najlepsze lata. Wyjdź z dołka, idź do ludzi... Niedługo kogoś poznasz, wartego uwagi :) Na początku jednak,nie angażuj się za bardzo. Powodzenia :) zasmucona i zatroskaananaa Ech tu wyraźnie widać że nie jesteś zbyt otwarta na ludzi,żyjesz we własnym,zamkniętym świecie.. możliwe że jest to spowodowane ciągłym stresem. Po pierwsze, musisz zmienic tryb zycia, inaczej nic na prostą nie wyjdzie. Wszystko zacznie się układać już niedługo, najgorszy okres jak widać trwa u Ciebie, chwila moment i po burzy :) . Masz wrażenie że swiat jest przeciw Tobie? W Twoim otoczeniu ( sądzę że nie jesteś do konca świadoma jakie zamiary ma wobec Ciebie ten czlowiek, pogrążasz sie i zamykasz w sobie) jest osoba której Twój los leży na sercu,rozejrzyj się, dodam że ten człowiek pozornie niczym się nie wyróżnia,a jednak od słowa do słowa i może z tego coś wyjść, to oczywiscie zależy od Ciebie:). Co do pracy-znajdziesz, ale nie będzie to dla Ciebie satysfakcjonujące zajęcie ,w przeciągu 3-4 miesięcy, tak myślę ponieważ karty pokazują krotki okres czasu i do zimy napewno coś będzie, jednak nie odrzucaj tej oferty, za jej pośrednictwem dostaniesz w końcu pracę dobrze płatną,z dobrymi ludźmi. Ale na to potrzeba czasu. Na pewno na wiosne zacznie się wszystko wyrównywać, nie wiem jak duże masz te długi, czy ktoś Ci pomoze w ich spłacie czy sama tego dokonasz,w każdym bądź razie na początku 2012 wszystko bedzie w normie. Przepraszam ze tak dlugo..

Wróżka Ewaco to znaczy nie opowedzialny nie bardzo rozumiem on jest njaespanialszy na swiecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja pytam czy w tym roku czy w przyszlym uda mi sie zjasc

Gość Wróżka Ewa
Ja napisalam tylko te 2 posty , dlaczego ktoś sie bezczelnie podszywa? Najpierw te osoby które pierwsze sie zglosily. Jeżeli nie dam rady dziś,jutro coś spróbuję. Wróżenie zabiera energię!

Gość Wróżka Ewa
Marta 10.11.1984 Musisz troche nad soba popracowac, znalesc swoja droge, odpowiednia do twojej osobowosci. Badz soba , a wszystko sie ulozy.

Gość ewaaaaaaaaa28
Na początku jednak,nie angażuj się za bardzo. ---> dlaczego? kolejny typek?ahh

Wróżka Ewato ja oprzeprasam mysslam ze to ty odpowedzials mozesz jeszcze raz mi opowedziec prosze Alinaa_czy zostane mamusia w tym roku czy moze w przyszlym ? chciałbym poznac rowniez płec czy córeczka czy syneczek dziekuj i pozdrawiam moja data urodznie to 18.03.1982 inna wrozka dzis na forum powedziala ze w przyszłym roku moge miec blizniaki syna i córeczke a co ty o tym sadzisz wrózko bede ci bardzo wdzieczna dziekuje i pozdrawiam

Ewo, proszę , to dla mnie ważne Alicja17.03.68

Gość pytammmmm
tyle czekałam powróz mi:(

Gość monikaaaaaa86
ja 06.05.1986 - monika on 29.03.1982 - marcin czy sie pogodzimy? czy on wyciągnie do mnie pierwszy rękę? i czy jest to partner na całe życie?

Gość Sylwiunka
Hallo ??

Gość Sylwiunka
14.03.1992

Gość zasmucona i zatroskaananaa
Wrozko- jestem pod ogromnym wrazeniem.Wszystko co napisalas sie zgadza. Tylko msyle kto to moze byc- ten mezczyzna.

Wróżka Ewa odezwij sie prosimy cie bardzo nie przyjmuj sie tymi wszystkimi wrednymi ludzmi

Gość pechooowaaa
ja tez czekam i czekam i pewnie sie nie doczekam :( wrozko prosze wroc :(

Ewo- prosimy, tak jak obiecałaś, pięciu osobom bardzo , bardzo prosimy !!!!

Ewo:), chodzi o to,że trafisz na mężczyzne który będzie miał wadę w charakterze .. zbyt mocno wszystko przeżywa, bierze do siebie. Jeśli zaangazujesz się, może to wyjść Tobie na złe... Zwiążesz się z nim emocjonalnie,każda drobna kłótnia , niezgoda w poglądach będzie okropna w skutkach, on się w Tobie zakocha juz na początku,wcześniej był ufny ale jak widac rozczarował się dziewczynami, będzie ostrożny i jak mowilam wcześniej, emocjonalny, to taka ''obrona'' . Jeżeli Ci zaufa, i uda Wam się stworzyć prawdziwą przyjaźń, miłość pojawi się od razu. Będzie to szczęśliwy zwiazek,lecz zachowaj pełny spokoj;) To najwazniejsze na początku . Pozniej pojdzie jak z górki. Napewno Cie nie zdradzi, przezyl to na własnej skorze. Zaraz Wam powróżę (pierwszym pieciu osobom, reszcie też jeżeli dam radę)

Gość Wróżka..... ewa
Alicja 17.03.68 Masz szanse na uczucia, ale musisz sie na nie otworzyc. Byc soba , otwarta i szczera, tym przyciagniesz do siebie prawdziwa milosc.

Gość yj
20.01.1991 magdalena czy facet spod znaku panny ktory mi sie podoba cos do mnie czuje i czy cos z tego bedzie??? ja byłam czwarta, ewo prosze o wróżbę, z góry dziekuje:)

Gość Wróżka..... ewa
Sylwiunka 14.03.1992 Juz cie kocham za Twoj mlody wiek. Napisz jeszcze wzrost i wage .