Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka Ewa

Powróżę za darmo

Polecane posty

Gość Panna 85
Pani Ewo to akurat się zgadza :) Poznałam jakiś czas temu "blondyna" sympatyczny trochę zakręcony ale gdy próbowałam coś zadziałać to on nie reagował :( czy to chodziło o niego? I jeszcze jedna kwestia czy z moją mamą dzieje się coś poważnego?? dziękuję

Gość ja też poproszę o wrożbę :)
Zgadza się Wróżko , zostałam skrzywdzona, ale już z tego wychodzę i mam nadzieję, że ponownie jeszcze komuś zaufam :). Pozdrawiam

Gość małgosia000
WROZBIARSTWO TO GRZECH ,MOŻE PROWADZIC NAWET DO OPĘTANIA.GLUPA SUKA WMAWIA WAM ,ŻE POWROZY I TO JESZCZE PRZEZ NET.LUDZIE MAMY 21 WIEK OCKIJCIE SIĘ

Gość małgosia000
TAK POWROZYC TO I JA MOGĘ ,KTOŚ PYTA CZY BEDZIE W CIĄZY ,ROCZNIK 70 WIĘC NIE TRUDNO SIĘ DOMYSLIC ZE Z ZAJSCIEM CIĘZKO BEDZIE A I PORONIENIE MOZE SIĘ TRAFIĆ,SUKA-EWA TAK SPRYTNIE LAWIRUJE ,ŻE NIBY COŚ TAM WIDZI.DUPA A NIE WROZBA A WY NAIWNIACY PODAJECIE JEJ DATĘ URODZENIA I SWOJ PROBLEM,ŚREDNIOWIECZE:)

Gość marloon
>>>WRÓŻKO EWO, widzę że bardzo dużo jesteś w stanie powiedzieć, na zadane pytanie. Nie wiem, czy się tutaj jeszcze pojawisz. Stąd moje pytanie czy jest sens podawania maila do ciebie z prośbą o odpowiedź?? Pisałam do ciebie na pierwszej stronie. Gdybyś pojawiła się tutaj to proszę cię o odpowiedź....z uwzględnieniem spraw uczuciowych. Ewentualnie proszę cię o informację, czy w inny sposób można się z tobą skontaktować. >>>>Dziękuje za odpowiedź....

Gość zrozpaczona....
Czy Paweł zgodzi sie iść ze mną na impreze i co on tak naprawde do mnie czuje? Emila

Witam ja mam 2 pytania wazne w tej chwili w moim zyciu.Mam na imie Ilona ur -20-06-1976 Czy w obecnej sytuacji zawodowej utrzymam pracę czy tez grozi mi zwolnienie ? Czy 11 września uda mi sie wreszcie zdac egzamin na prawo jazdy -jesli nie to kiedy moge sie tego spodziewac? Pozdrawiam serdecznie.

Gość DOOOOOO
Dorota 1.09.70 Ewo, przypominam sie....napisalas, ze poronię :-( ale powiedz mi...czy bede miala dziecko....?? ja i moj partner bardzo sie kochamy.... ❤️

czy zostane mamusia w tym roku czy moze w przyszlym ? chciałbym poznac rowniez płec czy córeczka czy syneczek dziekuj i pozdrawiam moja data urodznie to 18.03.1982 inna wrozka dzis na forum powedziala ze w przyszłym roku moge miec blizniaki syna i córeczke a co ty o tym sadzisz wrózko bede ci bardzo wdzieczna dziekuje i pozdrawiam CZEKAM JUZ OD 1 STRONY!!!!!!!

Gość do tej małgosi-
-srosi, co sie tak wyzej wymadrza: ja mam 24 lata i jeszcze sporo czasu na dzieci, ale moja siostra, ktora ma 39 lat, jak i jej kolezanki, cudzoziemki, rowiesniczki, urodzily wszystkie zdrowe dzieci!!! w tym niektore z nich mialy swoje pierwsze dzieci w tym wieku!! ale one wszystkie zyja poza Polska, we Wloszech, gdzie nie zyje sie sredniowiecznymi przesadami..!!! wiec spadaj glupia ruro z koziej wolki ze swoimi madrosciami!!!!

Gość wątpie aby wróżka sie tu pojaw
po tych wszystkich obelgach.

Gość zuzkal1991
ale jak to mozliwe ja jestem szczupla .... czy budowa ciala ma zwiazek z mezczyzna??

Gość krzysiu2332333
wróżko, chciałbym wiedzieć czy w niedalekiej przyszłości zaczne palic papierosy ?? bardzo mnie ciągnie do tego kiedyś paliłem. krzysiek urodzony26.06.1986r.

Gość jak-żyć
magda 05,04,1978 on marcin 07,06,1984 czy stworzymy szcz esliwy zwiazek czy lepiej go zakończyc i czy jesli nam sie nie uda znajde kogos na stałe?

Gość saturas
krzysiu2332333 - tu nie trzeba żadnej wróżki, wszystko zależy od Ciebie i Twojej silnej woli

Gość agnula86
Witam :)czy powrózysz mi ?:)

Gość wszyscy sa szczesliwi
to jest bałochwalstwo a to oznacza ze za wasze grzechy benda cierpiec wasze dzieci do 4 pokolenia jak myslicie dlaczego małe dzieci horuja na raka bo ich rodzice zabawiali sie w spirytyz i wrużbiarstwo

Gość Claudia.
Klaudia 10.07.1992 Czy się z nim rozstanę?