Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kikalika

bobo test pomozcie

Polecane posty

dziewczyny, staramy sie z mezem o dziecko i chyba juz zaczynam wariowac. jestem w 27 dniu cyklu i 3 dni temu zrobilam pre test i wyszedl negatywny, gdy spojrzalam na niego rano byla druga blada kreska, wczoraj bobo test i po pol godz druga blada kreska, dzis znow bobo test i po pol godz druga bladziutka kreska. czy to moze byc ciaza czy ja za bardzo chce i wmawiam sobie?

Gość a co masz w ulotce napisane?
tes sie sprawdza po 3-5minutach i wtedy jest wiarygodny a nie po pol godzinie. Ja robilam test i w ciazy nie bylam a po godzinie tez byla kreska druga. Przeciez tam jak wol pisze ze po dluzszym czasie test jest nie wazny

wiem dokladnie co jest napisane bo czytalam to chyba sto razy aczkolwiek robilam juz bardzo duzo testow i nigdy nic takiego mi sie nie zdarzylo, wiec pytam, a skoro tak cie pytanie irytuje to na przyszlosc radze nie udzielac odpowiedzi

Gość piekny tekst
a okres kiedy masz dostac?

za 4 dni wiem powinnam zrobic test w dniu spodziewanej miesiaczki (bo zaraz mnie ktos zjedzie jak to na kafe) ale nie moge wytrzymac

irytuje mnie twoja glupota a na pytanie ci chamsko nie odpisalam. Masz napisane wyraznie kiedy sprawdzasz wynik masz napisane ze po pol godzinie jest nie wazny a sie pytasz co to znaczy. Badz powazna

dokladnie to mam napisane ze mam go wyrzucic, a nie, ze wynik po pol godz nie jest wazny ;) - skoro juz idziemy twoim tokiem myslenia, podobno tym madrzejszym sluchaj ja mam w nosie co ciebie we mnie irytuje, a co nie jesli nie masz lepszych zajec niz ublizanie innym to prosze bardzo, po mnie to splywa

Gość piekny tekst
mnie test wyszedl 3 dni przed okresem,ale nie po tak dlugim czasie.najlepiej poczekaj te 4 dni,a jak nie to kup moze jakis lepszy i zrobz samego rana.

masz go wyrzucic bo test jest nie wazny po pol godzinie czy po godzinie i nie wiem czy na bobo czy na pre tescie w ulotce to jest napisane ale na ktoryms na pewno wiec albo nie przeczytalas dokladnie ulotki albo w ciagu pol roku je pozmieniali w co watpie

Gość super star 21
ja tez testowalam i mi kreska druga tez wyszla blada po pol godz na bobo i nie wiem co to znaczy ale mi sie okre ponad tydz spoznia. dlatego w poniedzialek ide na bete zeby miec 100 pewnosci

a co masz w ulotce napisane - dziewczyno ja to wszystko wiem i nie musisz mi tego trzy razy tlumaczyc bo nie mam zamiaru sie z toba klocic super star 21 - dziekuje za odp, wlasnie chce sie dowiedziec czy to sie czesto zdarza i jest rutyna, czy moze jest cien nadziei? w pierwszej ciazy test pokazal mi dwie kreski juz ponad tydzien przed okresem, wiec moze dlatego jestem taka niecierpliwa, no i zycze wysokiej bety, ja chyba tez przestane sie katowac i zrobie ja w poniedzialek

Gość mammafsdxxxx
Po pół godzinie wynik jest fałszywy. Wiadomo, masz nadzieję,ze się Wam udało ale musisz jednak zaczekać przynajmniej 3 dni. Dzień przed okresem wynik pozytywny powinien się pojawić w ciągu 5 minut. Przynajmniej u mnie tak było. Kiedyś z obawy, że jestem w nieplanowanej ciąży zrobiłam test i wyszła 1 kreska. Gdzieś po ok. 30 minutach spojrzałam na niego jeszcze raz i bya bardzo bladziutka, ledwo widoczna druga kreska. Zestresowałam się strasznie, rozpłakałam się. Totalna załamka. No ale że do okresu było jeszcze kilka dni to żyłam nadzieją, że go dostanę. Po tych kilku dniach zrobiłam jeszcze jeden test. I do 20 minut 1 kreska a potem wyszła druga, znowu ledwo widoczna ! A tego samego dnia wieczorem dostałam normalny okres ! Nawet nie wyobrażasz sobie jaka byłam szczesliwa. Z własnej głupoty żyłam przez kilka dni w totalnym stresie myśląc, ze jestem w ciąży. I dlatego teraz każdy test wyrzucam po 10 minutach do kosza !!

no mowilam ze falszywy i to nie ze zlosliwosci tylko poinformowalam autorke. I ja rozumiem silna potrzebe bycia mama i nadzieje ale lepiej mile sie rozczarowac niz gorzko dlatego powtorze test po pol godzinie jest niewazny i lepiej zaakceptuj to a jak nie wierzysz to idz na bete

Gość ojdggdgg
ja robiłam 3 dni przed i wyszło mi tak samo jak Tobie(też miałam za sobą masę testów w innych miesiącach) w dniu spodziewanej wyszły mi 2 po ok 2 minutach (robiłam bobo,quick i pre i na pre była w tym samym czasie najbardziej wyraźna) teraz jestem w 20 tygodniu :)