Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shrew

Czy sa jescze jakies szanse zeby byc razem ?

Polecane posty

Gość Shrew

Czesc. Przedstawie wam moja sytuacje.. Bylam z chlopakiem jakis czas.. Przeszlo rok. Od 3 miesiecy sie nie ukladalo az zerwalismy. Chodzilo o to ,ze nie wiedzial co do mnie czuje . I pojawila sie jego Eks..Ktora chciala do niego wrocic. Mowil ,ze nie chce z nia znowu byc ale nie wie tez co do niej czuje. Nie jestesmy juz od miesiaca.. ale troch dalej jkbysmy byli razem. Spotykaliassmy sie , przytulalismy , calowalismy.. az nadszedl tego koniec , poklocilismy sie *zawinilam*, wtedy powiedzial ,ze nie myslsla ,ze sie roztsaniemy na zawsze , on chcila poprostu czasu poprzez rozstanie, i poo tym natsalo kompletnie nic. zerwalismy kontakt.. i Za jakis czas napisal ze teskni, ze jest mu zle . Spotkalismy sie ... , na drugi dzien tak samo..pocalunki , przytlanie.. jak para i tak przez tydzien. Ale nie wrocilismy do siebie .. az pewnego dnia na "imprezie" przy jego kolegach szlismy za reke..nastepnego dnia przezstal sie odzywac . i tak przez 3 dni .. gdy npaisalam ,ze tesknie odpisal mi zebym dala sobie spokoj on nic nie czuje do mnie. i od tej pory napisal mi pare sms co tam u niego ale ja nie odpisalam. Prbowac go odzyskac czy nie warto?

Gość mensonik
kurde... zeby mnie tak dziewczyna chciała odzyskać, a ja bardziej jestem w twojej sytuacji niestety:( poczekaj chwile, on nie wie co chce pewnie, jeszcze wróci

Gość Shrew
Napisac do niego ? co czuje czy cos w tym stylu ? Czy czekac az sam napisze ? Ciezkzo mi jest bez niego , strasznie tesknie ..

Gość Facet z metra
nie warto

Gość borecz
jeżeli latwo ci bedzie odpuścić to olej, lecz jesli ci bardzo zależy to dzialaj,moze nie mow odrazu o swoich uczuciach, ale odzywaj sie do niego często

Gość meniek
heh, jacy płytcy ci ludzie co tu piszą a ja powiem ze nie mogę stwierdzić czy któraś tu mi się podoba bo zadnej z nich nie znam z charakteru a to czyni dopiero z czlowieka calokształt który zmienia w naszych oczach rowniez spojrzenie na wygląd fizyczny

Gość shrew
nie rozumiem jak mógł przez tydzień traktowa mnie jak dziewczynę , nawet okazywał uczucia.. A potem tak nagle powiedział ,że nic do mnie nie czuje. Nie rozumiem jego postępowania. Kłamał ?