Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2345234512345

Szukam IDEAŁU

Polecane posty

Gość 2345234512345

gdzie znaleźć IDEAŁ faceta? 1. inteligentny 2. opiekuńczy 3. dowcipny 4. wykształcony 5. zaradny 6. LOJALNY WOLNY

Gość 2345234512345
ale znieczulica, żeby nawet nikt nie odpisał czegoś obraźliwego. Jestem rozczarowana

Gość 2345234512345
jakie bajki. jak już dzisiaj pisałam użalając się spotkałam takiego mężczyznę!! tylko zabrakło ostatniego - zajęty jest, choć nie ustaję w nadziei, że to się zmieni jakoś samoistnie

Gość 2345234512345
no pewnie, że tak :) Wiesz to tylko takie punkty orientacyjne - taki zarys. Bo równie dobrze może nie mieć wykształcenia formalnego a być ciekawym świata fajnym facetem. Dzięki że gadasz bo mi dzisiaj jakoś źle - zazdrość mnie zjada :(

Gość młynek kawowy.
Żona ma rację, wymyślasz rzeczy niestworzone :)

Gość 2345234512345
jak to rzeczy niestworzone - sama na własne oczęta widuję tego IDEAŁA. istnieje taki. Pisałam tu z pewną nadzieją, że znajdzie się ktoś kto powie, że jest podobny ;) a może nawet i ciut taki sam. Ale dzisiaj chyba nie mój dzień.

Gość 2345234512345
chyba się zanudziłam bezowocnym szukaniem - jednak na kaffe takich mężczyzn nie ma ;/

Gość młynek kawowy.
są ale nie zadają się z takimi babonami jak Ty :classic_cool:. Wymagać to każdy może, a tu trzeba zachęcać :D

Gość 2345234512345
eh zachęcać wirtualne stwory :D w realu to tylko jeden raz kogoś takiego spotkałam. Ale zawsze to lepsze niż nic, skoro jeden jest to może jeszcze gdzieś są inni tacy. Mówisz o zachęcaniu a ja zupełnie serio mówię, że jestem podłamana obecnymi facetami. Ok. zdaję sobie sprawę, że z dziewczynami często podobnie. Gdzieś się zapodziali normalni młodzi ludzie

Gość młynek kawowy.
Raz, raz to stanowczo za mało. Normalność to ogólnik. Ja uważam w odróżnieniu od Ciebie iż jest wiele wspaniałych kobiet, aczkolwiek nie mają ochoty się ze mną umawiać co nie ujmuje ich atrakcyjności.

Gość 2345234512345
raz spotkać ideał to nie za mało to w sam raz aby utrzymać stan nadziei. Masz rację jest wielu fajnych miłych normalnych etc. ludzi więc moja opinia była nieco krzywdząca. Tylko, że takiego Pana IDEALNEGO spotkałam pierwszy raz uuuuu...... i bardzo bardzo bardzo chciałabym z Nim być To, że mój IDEAŁ ze mną nie chce się umawiać (chyba) nie umniejsza jego atrakcyjności :) ale też jej nie zwiększa na zasadzie zakazanego/niedostępnego owocu

Gość 2345234512345
może od rana jakiś się pojawił?

Gość w bajce dla dzieci
;) Polecam chociazby Spiaca Krolewne.

Gość 2345234512345
no w bajce dla dzieci to takie jakieś te ideały ciut płaskie są. Głębi im brak ;) wolę realnego

Gość w bajce dla dzieci
to albo z glebia albo ideal, heheh ;)

Gość 2345234512345
są ideały ale nie uniwersalne tylko dla każdego coś/ktoś inny jest idealnie dopasowany :D to co Ty możesz uznać za wadę dla mnie może być pociągające

Gość 2345234512345
jak jakiś ideał wstanie niech koniecznie da znać

Gość ideały nie istnieją
wbij to sobie do łba, głupia krowo :D 🖐️

Gość 2345234512345
słuchaj tłusta macioro rozumiem, że twój ograniczony mózg nie może pogodzić się z pewnymi faktami ale to tylko i wyłącznie twój problem. może to kwestia twoich rozbudowanych wewnętrznie sprzecznych oczekiwań? kto to wie z twoją namiastką rozumu....

Gość ideały nie istnieją
fiu fiu, ścierka się znarowiła :D po pierwsze, pasztecie, jestem facetem, po drugie, pasztecie, masz mózg wyprany przez durne filmy i jesteś zwyczajnie głupia, a po trzecie, kto by zechciał taką kretynkę na partnerkę :classic_cool:

Gość ideały nie istnieją
a po czwarte i najważniejsze, szukanie partnera na forum dla ćwierć inteligentnych krów, to oznaka zaawansowanego debilizmu, więc lepiej skocz :classic_cool: 🖐️

ej no nie wrzucaj tak jej bo to troche chamskie.....dziewczyna naogladala sie komedii romantycznych z zakoscielnym i teraz tak swiruje daj jej pomarzyc heh

Gość ideały nie istnieją
uważam, że idiotyzm należy bezwzględnie tępić :classic_cool:

tez jestem takiego zdania ale wiesz czasami chca sobie pomarzyc tylko w sumie to zostalo bo to co napisala to jakis smutny scenariusz durnego filmu