Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2345234512345

Szukam IDEAŁU

Polecane posty

Gość ideały nie istnieją
to niech se marzy we śnie, zamiast zaniżać i tak już kloaczny poziom tego forum :classic_cool:

Gość 2345234512345
no tak jeśli znacie ludzi z tego forum to może rzeczywiście ciężko wam uwierzyć, że ktoś kto jest dla mnie IDEAŁEM istnieje. otrząśnijcie się pogadajcie z realnymi ludźmi a może też swój ideał znajdziecie bo zapewniam, że ja po długich poszukiwaniach znalazłam niestety zbyt późno bo facet zajęty jest a że to ideał to nie w głowie ma skoki w bok :D (na szczęście) ps. komedii nie oglądam bo zwyczajnie nie mam na to czasu :)

Gość 2345234512345
brakuje mi czasu, gdyż po 16 godzin na dobę oglądam zone romantica :)

Gość 2345234512345
co za rozdwojenie jaźni mi czasu nie brakuje - jak pisałam nie mam czasu na to żeby oglądać filmy. swoją drogą gratuluję znajomości różnorodnych programów

Nie jest ideałem dla Ciebie, a ideałem dla swojej kobiety, i to by pasowało sobie wbić do główki ;)

Gość 2345234512345
no więc cały ten temat został założony aby znaleźć duplikat a tu same teksty że takiego Kogoś nie ma ...... ja jednego znalazłam ale zajęty więc nawet jakbym chciała to nic z tego a teraz szukam. I jak sama widzisz opinia większości zgodna takich nie ma. dochodzę do wniosku, że to niezwykłe szczęście spotkać kogoś takiego ale jeżeli raz się udało (no prawie ;) ) to dlaczego nie raz jeszcze?

Gość 2345234512345
wracam do interesującego mnie tematu