Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m3miasto

Kupujecie w lumpksach?

Polecane posty

Gość m3miasto

Hej,chcialam zapytac,alu z Was kupuje w lumpeksach? co najczescie? ubrania, buty, bielizne.... szukacie okreslonych firm,czy bierzecie to co Wam sie podoba?

byłam kilka razy w lumpeksach i nic dla siebie nie wybrałam bo mi się nie podobało. nie mam nic z lumpeksu

Gość Nie bo to hanba i wstyd!

Gość mam wiadomosc
moja mama bywa i to czesto. UWIELBIA TO opanowala temat lumpeksow do perfekcji:P przekonalam sie do tych ciuchow jak zaczela znosic naprawde super rzeczy. a druga sprawa to taka ,ze po praniu 5 czy 20 nic a nic sie ciuch nie zmienia. mozna złowic fajny niepowtarzalny ciuch. ja osobiscie bylam raz......10 lat temu;)........

Gość m3miasto
to fajno:) bo ostatnio zaczelam chodzic po lumpeksach.. i na nowy towar i na wyprzedaze i jstem bardzo zadowolona:) i zaczelam zastanawiac sie nad otwarciem wlasnego... to musi byc super sprawa:)

Gość Inni wyzucaja a
was robi szczesliwych???????

Gość m3miasto
jak masz np zamala bluzke albo spodnie bo kupowales na oko i chcesz komus oddac albo tanio sprzedac to jest w tym cos zlego?

Gość Clarisa66
Jak można nosić bieliznę z lumpeksu? :-/

Gość bubaaaaaaaaa
bielizny nigdy, ale ubrania i owszem , mam całą mase ciuchów z lumpa, głównie Atmosphere, Miss Seldridge, Marc & Spencer , Dorothy Perkins , George , Denim Co.. Polska jest sto lat za murzynami jak chodzi o ciuchy, dlatego w lumpach często można znaleźć coś co dopiero u nas jest modne a tam już z a granicą wychodzi z mody np.marynarskie bluzki, szare rurki , lateksowe getry itd. Niestety w lumpeksach tez jest drogo u mnie w mieście cena za kg w dniu dostawy 62 zł

Gość m3miasto
tez nie wierzylam ale na wlasne oczy widziaam dzisiaj,jak babka mierzyla :)

Gość m3miasto
w mniejszych miastach prommocje -50% zaczynaja sie juz od srody a na wage cana pod koniec tygodnia siega 5zl/kg :):)