Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudonimkaaaaa

kto dzisiaj pije w samotniosci i ma dola?

Polecane posty

Gość Ja tez jesem sam, jestem w pod
Mam nadzieje, ze masz racje :) ja jestem wrazliwy jak na razie ludzie wykorzystywali to przeciwko mnie. Wiem, ze wiele osob ma problemy z odchudzaniem, ale to nie znaczy, ze nawet te osoby chcialyby kogos takiego jak ja. Poznawalem wiele kobiet i naprawde zadna nie chciala mnie blizej poznac.

Gość agnes josephine
i ja też. dlaczego robię to już od miesiąca???

Gość pseudonimkaaaaa
zapłakana noc... - ja mam tu staly nick, ale dzisiaj wolalam pisac anonimowo :P w koncu jak sie czlowiek uzala nad soba to... wole pomarudzic anonimowo hehe

Gość pseudonimkaaaaa
dojrzałahehe - a jaki jets Twoj? :D bo ja juz mam mniej wiecej okreslony typ faceta, ktory mnie kreci :D

Gość smutna kuleczka
tylko ze ja nie mam co pic :((

Gość dojrzałahehe
młody:)jejku.........żałuj ze sama nie jestem hehe,ale tak poważnie to uwierz mi ze doceni Cie fajna kobieta ale musi by,c z Twojej BAJKI I MUSZISZ NIESTETY TROSZKE NA NIA POCZEKac

Gość pseudonimkaaaaa
pudernica ze szczecina - watroba czy żołądek - jeden kit, :P chociaz w sumie % sa przyjemnijesze... :P ale spropbowalabym jesczze czegos innego - zmeczyc sie do nieprzyto,nosci, sport, spacery, cokolwiek, moze pomogloby :) tylko lenistwi najpierw trzeba popkonac :P

Gość dojrzałahehe
pseudo mój jest cudowny ale nie idealny,namiętny,słodki,czuły,mmm i młodzy ode mnie hehe

Gość dojrzałahehe
smutna ,masz ode mnie kieliszek wina

Czekam i bede czekal :) Ja nie czekam na lalke z playboya, ale na osobe, ktora doenila by mnie takim jakim jestem i ktora bylaby wrazliwa i kochana, chcialbym kochac i byc kochanym, krotko mowiac. CZasami mnie dreczy moja nadwrazliwosc. :O

Gość pseudonimkaaaaa
ja mam prpblem, bo kreca mnie cwaniacy, tacy ktorzy lubia sie droczyc, sa bezposredni do bolu, tacy niegrzeczni chlopcy, ktorzy potrafia byc jednoczesnie slodcy. Raz juz mnie taki skrzywdzil chociaz chyba o tym nie wie nawet. Ale ja dalej swoje....

Gość dojrzałahehe
wiem ze nie czekasz na lalkę z playboya,widać po tym jak piszesz,

Gość Pseldomin
Jestem pijany samotny i wkurwiony na zycie ktore powinno sie juz skonczyc:(

Gość pseudonimkaaaaa
mam opchote upic sioe do nieprzytomnosci chociaz wiem, ze to nic nie da....jutoe rano wstane, bede sie czula jak wyjety recznik z pralki hehe a moj dol, moje problemy nie znikna przeciez.... i co, jutro mam pic znowu?....

Gość dojrzałahehe
hmm,pseudo jak to cie kręci,to uz tak zostanie,moj tez jest szczery do bólu,ucze sie tego od niego,

Gość ja tez...
po prostu moj maz jest na stalym leczeniu.uwierz mi ze o wiele latwiej byc singlem niz zyc z kims polowicznie.czesto mysle o tym zeby zmienic swoje zycie,jestem po 30-stce moglabym ulozyc sobie zycie ale pieprzone wyrzuty sumienia nie daja zyc...latwo jest zostawic takiego co zdradza,pije czy jest brutalny ale ciezko jest rozstac sie z kims kto nas potrzebuje.ale nie chce by zabrzmialo to jak zalenie sie po prostu czasami zycie uklada sie inaczej niz tego oczekujemy.dlatego uwazam ze bycie singlem nie jest zle,w kazdej chwili mozna trafic "swoja"polowke

pseudonimkaaaaa Mi wlasnie sporo osob mowilo, ze tylko tacy faceci maja szanse u kobiet lub tacy, ktorzy udaja takich facetow. Wysylano mnie nawet na jakies warsztaty uwodzenia, ale ja chce po prost byc soba, takim jakim jestem.

Gość dojrzałahehe
pseudo a tak wogóle to co ty masz za problem

Gość pseudonimkaaaaa
Ja tez jesem sam, jestem w pod - rzeczywiscie nadwrazliwosc u facetwo nie jest mile widziana u wiekszosci kobiet, ale pewnie nie u wszytskich :) jestes jaki jestes... tylko osoba, ktora zaakceptuje Cię takim jakism jestes naprawde w calosci da Ci to czego pragniesz i pokocha Cie tak jak chcesz... chociaz jesli uwazasz cos za swoja wade, mozesz starac sie to zmienic :)

Gość Kochany tuska .........
„Po kadencji Tuska zostaniemy z długiem bliskim 900 mld zł Zbigniew Kuźmiuk, dr nauk ekonomicznych, poseł PiS do Parlamentu Europejskiego w latach 20042009, w swoim najnowszym wpisie blogowym na portalu Niezależna.pl zwraca uwagę na gwałtowny przyrost deficytu finansów publicznych. Sięga on od 3 lat 7 proc.PKB rocznie, co przy obecnej wartości PKB oznacza kwotę bliską 100 mld zł pisze polityk. „Tak wysoki deficyt przekłada się na gwałtowny przyrost długu publicznego, który mimo kreatywnej księgowości ministra Rostowskiego, wzrósł z 520 mld zł na koniec 2007 do 684 mld zł na koniec 2009 r. komentuje Kuźmiuk. „Ta kreatywna księgowość jest prowadzona na tak wielką skalę, że aż nie można się nadziwić, że ministrowi ciągle uchodzi to na sucho. Powołanie Krajowego Funduszu Drogowego, który emituje swoje papiery dłużne o wyższej rentowności niż obligacje skarbowe (a więc finansuje zobowiązania drożej niż Skarb Państwa) na finansowanie inwestycji drogowych, tylko po to, żeby nie zaliczać go do sektora finansów publicznych, jest tego dobitnym przykładem. A fundusz już pożyczył prawie 20 mld zł i ten dług nie jest zaliczany do długu publicznego. Zlikwidowano Fundusz Rezerwy Demograficznej , który zgromadził do tej pory 7,5 mld zł, a pieniądze te miały służyć wspomaganiu systemu emerytalnego w przyszłości kiedy pogorszy się relacja pomiędzy liczba pracujących a liczbą pobierających świadczenia. Te pieniądze zostały już teraz przekazane do Funduszu Ubezpieczeń Społecznych, a i tak to końca roku będzie on musiał pożyczyć w bankach przynajmniej 4 mld zł. wymienia polityk. „Minister manipuluje także środkami europejskimi, zamienia przekazane nam z Unii miliardy euro na złote, a przekazuje te środki beneficjentom z wielomiesięcznym opóźnieniem co oznacza, że miliardy środków europejskich służą finansowaniu deficytu budżetowego. Minister posunął się nawet pod koniec ubiegłego roku do użycia środków budżetowych do nabywania tzw. instrumentów pochodnych, aby obniżyć dług na koniec roku, a także grą na aprecjację złotego w ostatnich dniach grudnia aby tylko wzmocnić złotego, ponieważ po kursie z dnia 31 grudnia przeliczna jest część zagraniczna naszego długu kontynuuje były europoseł. „Trwa również wyprzedaż majątku narodowego, przede wszystkim jego najcenniejszych składników. Akcje Orlenu, Lotosu, KGHM, PZU, a także wielkie koncerny energetyczne, kopalnie, zakłady chemiczne, to wszystko idzie pod młotek za rządów Donalda Tuska. Wpływy z tej wyprzedaży w ciągu całej kadencji mają wynieść około 50 mld zł a mimo to dług publiczny nawet według oficjalnych dokumentów rządowych na koniec 2013 roku ma wynieść aż 920 mld zł, oczywiście bez uwzględniania tych zobowiązań, które dzięki kreatywnej księgowości są ukrywane podkreśla Kużmiuk. „Panaceum na tę prawie już katastrofę finansów publicznych ma być podwyżka podatków :podniesienie stawek VAT na razie o 1 punkt procentowy, akcyzy na paliwo alkohole i papierosy, zamrożenie progów podatkowych w PIT (a więc także podwyżka i tego podatku), a także na razie enigmatyczne oszczędności wydatków zauważa polityk. „Minister Rostowski twórczo rozwija również kreatywną księgowość i chce domagać się od Unii akceptacji dla zmiany definicji długu publicznego w Polsce ( nie zaliczanie do długu środków przekazywanych przez budżet do OFE), co pozwoliłoby obniżyć dług publiczny o kilkanaście procent PKB. Przypomina to do złudzenia słynne stwierdzenie Wałęsy stłuczcie termometr to zniknie gorączka. Wszystko to skłania do stwierdzenia, że po kadencji rządu Donalda Tuska zostaniemy z długiem bliskim 900 mld zł i z wyprzedanym majątkiem narodowym alarmuje Zbigniew Kuźmiuk. JS/Niezalezna.pl

Gość dojrzałahehe
boze młody odpuśc te warsztaty ,bądż sobą,zawsze,i wszedzie,

pseudonimkaaaaa Nie uwazam tego za swoja wade ;) po prostu jestem soba. A te warsztaty od razu sobie odpuscilem, nie musze byc zdobywca, chce po prostu kochac :)

Kochany tuska .... W obecnej sytuacji podwyzka podatkow to koniecznosc. Kocham takie pokopiowane wypowiedzi pseudonaukowcow zwiazanych z PISEM czy jakakolwiek inna partia. Zeby bylo jasne nie popieram ani PO ani PISU.

Gość dojrzałahehe
młody,,takich facetów jak Ty to ze świeczka szukac:)

Gość pudernica ze szczecina
pseudonimkaaaaa Zmeczenie nie pomaga. wierz mi, ze jestem zmeczona bardzo czesto, tak naprawde cholernie zmeczona. Dlatego tez wybieram alko. :) Najgorsze, ze lubie pic sama, siedzac na kafe na przyklad :)

Gość pseudonimkaaaaa
dojrzałahehe - o9j moj problem jest skomplikowany bo ja jestem rowno porabana.... niue dopuszczam do siebie nikogo, nigdy niekogo nie mialam, nie potrafilam sie zakochac, po spotkaniu, dwoch, trzexch wszytsko sie konczylo.... dopoki nie poznalam jego, zakochalma sie porazx pierwszy w zyiuc a on mnie olal, tak po prostu, kiedy poraz piertwszy pokochalmam to ktod tym wzgardzil, ale prawda jest taka ze nasza znajomosc byla swieza i on o tym nie wiedzial byc moze nawet... ale swinia z niego tak czy siak bo postapil nie fair, a tak poza tym to mam pewien kompleks, ktory odebral mi calkowicie wiare w siebie. tak wiec... teraz szukam podobnych do niego i nie wiem jak przestac porownywac, moje zycie uczuciowe jest zalosne :D

Jak na razie nikt niestety nie rozswietlil ciemnejsamotnosci chociazby najmniejszym plomyskiem wypalajacej sie swieczki, ale mam nadzieje, ze znajdzie sie ktos kto spowoduje, ze szczescie w moim sercu bedzie narastac :)

Gość pseudonimkaaaaa
Ja tez jesem sam, jestem w pod - nap[ewno nie TYLKO tacy faceci maja szanse., tacy faceci maja branie u takich glupich dziewczyn jak ja :P u normalnych powodzenie masz Ty :) jesli nie uwazasz tego za swoja wade - nie mzieiaj sie, badz jaki jestes. wiem ze latwo sie mowi: 'znajdziesz odpowiednia dziewczyne". ale kiedy czekasz juz 21 lat to tqakie gadanie do Ciebie nie trafia... nie wiem co ci radzic, ja sama ciagle jestem sama i raz wierze, ze gdezies tam czeka na mnie ten jedyny, a czasem, ze do konca zycia juz nic sie nie zmieni

Gość dojrzałahehe
pseudo ,jaki masz kompleks,wiesz ile ja mam kompleksów a wszyscy faceci na mnie lecą