Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

n@ćp@n@ czekol@dą

i kafe umarlo...

Polecane posty

msWhite - Dobry wieczor Sherlocku! :P Druga opcja u mnie odpada, trzecia tez mi sie nie widzi. A pierwsza nawet pozyteczna jest! punk girl - gorzej jak na masochiste trafi :P

punk girl nie wiem czy cholera wie :P ja tam jednak zawsze wolałabym mieć przy sobie wieczorem faceta, on sprawia, że czuję się bezpiecznie :P Szejku dokładnie, więc sam widzisz, eskorta jest jak najbardziej wskazana. :P

ATP - Eskorte masz jak w banku. Nawet do samego lozka czy gdzie tam lubisz chrapac. I 65 lat to nie.. wtedy juz mozna startowac do tytulu najbardziej chrupiacego czlowieka swiata. To nie dla mnie :p

Hmmm... Ja zawsze chodzę głośno sama na środku ulicy. Nie było wielu, którzy podchodzili.

Facet jest twardy jak jest na swoim terenie w swoim dzikim stadzie. Albo jak robi coś na przypał. Atak... To miętkie buły. I dobrze :P

ATP - za trzy minuty temu na rynku, pasuje?:> Jak najszybciej trzeba to zorganizowac :P Punk girl - wybacz ale ja mam wszystko napiete i twarde kiedy trzeba :classic_cool:, wypraszam sobie! :p

Eh... Drętwo jest ogółem. Wszędzie poza obecnymi tutaj w tym temacie osobami to zwyrole i zboczeńcy. Nawet bym nie pomyślała ._.

punk girl - to co w zyciu realnym musisz trzymac na wodzy w internecie mozesz puscic z lancucha i szalec do woli. Im wieksza anonimowosc tym wieksze chamstwo ale tak od zawsze bylo :)

Gość policja internetowa
co tu się dzieje?

o Wroclawiu mowisz? łiiii ja tam bede! Nie wiem kiedy ale bede to na bank! :p Pewna osobe musze tam odwiedzic no i sie z taka jedna na popijawe umowilem :D. Ja powiedzmy zadupie na podkarpaciu..ale kocham te rejony :> Dobry wieczor Kasienko ;) Policja internetowa - sodoma i gomora jak zawsze. Tez sie napic chcecie ?:>

@ Szejku Z tym, że do cholery internet nie po to powstał. Znaleźć kogoś NORMALNEGO o tych godzinach graniczy z cudem... Przez do odechciewa mi się odechcewania spać.

Punk girl - oczywiscie ze nie. Tak samo jak tory nie powstaly dla samobojcow i samochody dla wariatow. Ale wiemy jaka jest prawda i niestety nic sie z tym nie da zrobic. Nie ma unikalnego systemu wylapujacego takie przypadki. Pozatym czesto zdarza sie ze i jablko wygladajace na zdrowe w srodku jest zgnile ;) Nie ma to jak taplac sie w iluzji kazdego dnia :p

Atp - Nie no to masz jak w banku no. sam Ci to zaproponowalem przeciez :p Jakbys byla jeszcze w przemyslu to sms "Szejk, jestem w przemyslu" i +- od tego jestem kolo Ciebie bo tyle do przemysla mam :P MsWhite - bryy ;)

Tutaj jest coraz bardziej sennie. Nie mam już żadnej sprzymieżeńczyni :( A moje magiczne miejsce jest niedostępne o takiej godzinie. Eh... Sama tego chciałam :P

meil jesli chcesz prostszy sposob tj nr :P Ewentualnie mozesz trzy razy lancuchem po ulicy zadzwonic.. :D haha Punk girl - jakie tam sennie.. I tu wrogow nie masz prosze pani! A tak pozatym to az sie boje zapytac co to za magiczne miejsce, bo wspomnialas juz o nim kiedy rozmawialismy o rozrywce :P

jakby co to sprawdzając liczbę moich postów można sobie wziąc moje gadu :P i tam można ze mną rozmawiac na tematy wszelkie :D i własnie, mogę też łańcuchem, o tym nie pomyślałam :D a ja tu od razu znaki dymne chciałam wysyłać :P