Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala mała

do osób pracujących w sklepach !!!! czy płacicie za przeterminowany towar

Polecane posty

Gość ala mała

czy pracodawca obciąża was kosztami za to, że coś się zepsuje, nie sprzeda, jest po terminie ? czy w ogóle ma do tego prawo ?

Gość sdfASF
Oczywiście, przedwczoraj musiałam zapłacić 10.000 za zepsute dwie palety majonezu Łowicz :( :( Ale to nic- gdy kiedyś nie było prądy- mojej koleżance (siedziała jako jedyna na kasie) rozmroziło się 3098756 lodów pistacjowych ,,Amanda". Biedaczka musiałam bulić za wszystkie :(

Gość ala mała
a skąd weźmiesz tyle kasy ?

Gość sdfASF
Dam dupy szefowi głupia kórvo.

Gość ale mała
Rozumiem ty pojebana dziwwko. Widziłam Twoich starych bardzo mili panowie.

Gość ala mała
to będziesz musiała dać 10 000 razy głupia kuuuurwo bo więcej jak na 1 zł cię nie cenię szmato zajebana

Gość sdfASF
jem kupe mojego starego, mniam, mniam:D

Gość ala mała
to żryj smacznego a potem się udław kurwo popierdolona :D :D :D

Gość taka sobie mała mi
ja w handlu pracowałam nie długo, ale niestety szefowa kazała płacic za np.przeterminowane jogurty, nie ma do tego prawa, ale jak się ktos odezwał to mówiła że na jedno miejsce jest 10nowych osób, więc się płaciło i nic nie mówiło.

Gość król sobotni
myślę, że powinno się o takich sprawach informować odpowiednie instytucje może ktoś wreszcie dobrał by się do dupy pracodawcom

Gość duda dudek
a co z towarem, który kradną ludzie ? kto płaci za straty nie da się wszystkich upilnować ?

Ja pracowałam w stokrotce na wakacjach kiedyś. Każda miała przydzielony odpowiedni dział i miała pilnować czy na półkach nie ma przeterminowanego towaru, bo jeśli klient kupił przeterminowane i zauważył to, to osoba odpowiedzialna za ten dział musiała zapłacić za to co przeterminowane plus kupić "oszukanemu" klientowi dwie sztuki tego czegoś. Tylko jak pilnować tego zasranego działu skoro trzeba było rozkładać towar, lecieć na kasę jak trzeba było i to wszystko szybko szybko. Nikomu nie polecam, chociaż wiem że ja byłam w o tyle dobrej sytuacji że to była praca na wakacje. Inne dziewczyny musiały pracować żeby utrzymać rodzinę, było ciężko, ale co zrobić. Poszłam stamtąd po 2 miesiącach niecałych.