Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klu

Wągry lekarstwo, candidida kit pszczeli

Polecane posty

Gość klu

Najlepszym lekarstwem na wągry jest nalewka z kitu pszczelego.Przeciołem sobie scięgna prawej dłoni efekt reka w gipsie i antybiotyki.Wziołem jedną tabletkę antybiotyku i ból brzucha,więc zamiast antybiotyku zacząłem pić kit pszczeli zalany spirytusem i pózniej rozcieńczony z wodą.Nalewka z kitu działa silnie przeciwbakteryjnie-gronkowiec,przeciwgrzybiczo-candida,przeciwwirusiowo-grypa.Po kilku dniach picia nalewki zauważyłem że moja skóra na twarzy zaczeła się szybko oczyszczać z wągrów poprostu zaczęły ginąć w oczach.Już wczesniej podejrzewałem że candida ma związek z moimi wągrami gdyż brałem antydiotyk przeciwgrzybiczy i własnie wągry znikały ale nie tak jak po tej nalewce.Codzien rano na czczo piję mały kieliszek tej nalewki 30min przed jedzeniem i wieczorem może zrobić się po niej niedobrze to można dawke zmniejszyć.Kupujemy kit pszczeli może byc na allegro lub od znajomego pszczelarza zalewany go spirytusem lub wódką troche musi postać i pijemy jest to SUPER lekarstwo na wiele dolegliwosci mogą ustąpić inne choroby które nam dokuczały znajomy wyleczył problemy z sercem kitem.PROPOLIS,KIT PSZCZELI,NALEWKA Z KITU PSZCZELEGO,NALEWKA PROPOLISOWA tego żaden lekarz wam nie powie powie że trzeba brac tabletki i antybiotyki ja nie biore i nie mam zamiaru.Radze wszystkim z problemami sprubować a inne sposoby jakies plastry i masci działają z zewnątrz organizmu a to trzeba zniszczyć od środka

Gość xxxca
na wagry to tylko i wylacznie wizyta u dobrej kosmetyczki, np w Denique

Gość tiajasnenn
Dobra kosmetyczka i denique się wzajemnie wykluczają, jedno wielkie gie tam wiedzą a ceny za to kosmiczne.