Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Byłam, protestowałam

Cieszę się, że Polacy protestują w sprawie krzyża

Polecane posty

MAm 21 lat i stwierdzam- no takiej solidarności w narodzie Polskim, nieogłupionym przez massmedia dawno nie widziałam. Odżyły wspomnienia roku 2005, (śmierć ukochanego Ojca Świętego, zryw uczuć, jedność, polskość, wiara.) Chciałabym z tego miejsca podziękować Wam, Prawdziwi Polacy.

Ja głosuję na PO, i popieram Janusza Palikota. Obecny rząd PO-PSL Donalda Tuska jest najlepszym rządem od podczątku III RP w 1989 roku.

jassne :( Cieszę się, że Krzyż zostaje- Prawdziwy Polacy nie dadzą go obalić

Gość luska.s
haha solidarnośći?? czy mi się wydaje czy był tam jakiś protest ludzi odminnego zdania?

Gość luska.s
Krzyż nie zostanie tam do końca swiata. W najblizszym czasie zostanie przeniesiony do Kościoła

widać, ze masz 21 lat... a ja jestem na zupełnie przeciwnym stanowisku.. polski naród jest ogłupiony, cały czas faszerowany katolickimi mediami smierc ukochanego ojca swietego -- pajaca, który w swojej willi z laskami w basenie balował - zresztą te zdjęcia są dostępne w necie:P reprezentował mafię katolicką która przyjęłą u siebie w watykanie hitlerai dała poparcie na 2 wojnę światową -- rzeczywiście powód do dumy z katolicyzmu i tej solidarności dziewczyno, lepiej poczytaj o genetyce i o tym dzięki czemu tu żyjesz, a nie że jesteś pokoleniem rocznik 88-89 a głupszym niż moje,żal po prostu jaki ciemnogród żyje w tej polsce po ppppppppppieprzonej

jakiś durny tygodnik brytyjski zrobił fotomontaż Naszego Papieża z laskami dla reklamy a niektórzy wierzą, że to autentyczne zdjęcia :(

Krzyż zostaje jako symbol męczeńskiej śmierci Prezydenta To tak, jakby na nim był ukrzyżowany Lech Kaczyński i jego żona Maria

to nie prawda, zdjęcia są wykonane w sardynii - we włoszech zaraz podam linka tylko znajdę

Gość brak slowww
krzyz tylko zostal zeby odwrocic opinie publiczna od podwyzszenia podatkow

Gość chyba tylko POlaczki tak mają
Najpierw płaczą i rozpaczają że Jan Paweł II nie żyje, na gwałt jadą na pogrzeb a później go publicznie szkalują. Wstyd

papież, towar eksportowy PRL, Kaczyński beznadziejny prezydent, wykreowany przez media, marionetka poruszana przez Yarka, żałosny spektakl sezonu ogórkowego, nuda i żal

idiotko, nie pisałam o popularnym zdjęciu z paris hilton tylko o innym, to to wiadomno ze photoshop..

Gość złota szyszka 12
cześć, powiem wam coś. Moja siostra jest dziennikarką dosyc znaną w Tvp, nie podam nazwiska, bo powiecie, ze się chwalę czy coś. Dodam od siebie tutaj jedynie to, że przedmówcy mielik rację odnośnie wielu spraw - tzn. odnośnie papieża i basenu... i jest mi strasznie wstyd za takiego papieża mimo, ze jestem katoliczką, widziałam od siostry nawet sprawozdania z 89 roku jak chodziły odnośnie sprawy z papaieżem - jak media nie chciały wyemitować tego.. to jest przykre, ze żyjemy w kraju zakłamanym - robią z naszej wiary towar.... a druga sprawa - odnośnie teraz - siostra rozmawiała ze mną o tym - krzyż jest rzeczywiście odwróceniem uwagi, w ogole nie mówi się o wąznych sprawach, miało być coś emitowane odnośnie sprawy tej iwony wieczorek - też wyppadło z ramówki, szok po prostu, no ale siostra mówi, ze tak zostało ustalone odgórnie przez Schymallę i koniec.

Gość sam jestes glupcem Max

Gość sam jestes glupcem Max
potwierdza sie