Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana panii

Chcialabym mieć dziecko z kochankiem

Polecane posty

Gość ja pirdole
no dobra ale jesli ona sypia i z mezem i z kochankiem to skad w koncu bedzie wiedziala kto jest jednak ojcem???? no skad???? ciekawa sprawa :-) to mi wytlumacz prosze jak masz zamiar zajsc w ciaze z kochankiem a nie z mezem???? czekam niecierpliwie moze sie naucze sposobu na zycie:-)

Gość ja pirdole
AUTORKO POWIEDZ JAK MASZ ZAMIAR to zrobic? bedziesz odmawiala mezu seksu przez pare miesiecy a moze nawet lat??? no bo nie wiadomo czy tak szybko zajdziesz w ciaze z kochankiem.

Gość zakochana panii
Używam LadyComp, więc wiem kiedy mam dni płodne, a kiedy nie. Do tej pory unikałam seksu w dni płodne lub używałam wtedy prezerwatywy, a teraz byłoby to proste. Kochałabym się z moim mężczyzną w dni płodne, a z mężem w te dni nie. Przy ciąży mąż miałby świadomość jedynie taką, że jednak uprawialismy seks.

Gość kłys
Aha i jeszcze jedno. Autorko, nie pisz słowa "rogaczowi" w cudzysłowie, bo on, czyli twój mąż jest jak najprawdziwszym rogaczem pod słońcem.

Gość facet342342
co ty uprawiasz poligamie zaplecami jestes jakas psychiczna ZROZUM IDIOTKO ZE ZDRADAMI ROZWALASZ KOMUS ZYCIE !!! SKORO JESTES ZAKLAMANA ZONA TO ODEJDZ I NIE PRZYPRAWIAJ ROGOW. DZIECKO MA TU HOOJA DO RZECZY TOBIE TYLKO WYGODNIE EGOISTKO. Jak ktos chce sie qrwic na prawo ilewo to niezaklada rodziny. Jak mozna byc takim psychicznym

Gość facet342342
klamstwo ma krotkie nogi Ja potakim czyms bym ci wpierdolil tak zebys sie do konca zycie nie pozbierala

Gość ja pirdole
ale z ciebie glupia kurwa, bym sie brzydzila sama soba na twoim miejscu:-O worek na sperme jestes i w dodatku moze jakas chorbe mezusiowi przynieszesz.

Gość zakochana panii
Rogacz kojarzy mi się z pokrzywdzonym mężem, którego zona zdradza na prawo i lewo. Mój mąż nie jest pokrzywdzony, bo jako zona, partnerka i matka się sprawdzam. Nie zdradzam go na prawo i lewo, spotykam się tylko z jednym mężczyzną któego kocham. Jest zdradzany, to prawda, ale w moim odczuciu nie jest rogaczem.

Gość o ja cie pier**ole
jak można wpaść na tak debilny pomysł!!!!??? jestes szmata najgorszej kategorii i nie widzisz w tym nic złego...... Wyobraź sobie ze mowisz matce o swoim zamiarze i co jak zareaguje twoja matka? i ojciec? EEE co ja wymyślam na pewno nie masz normalnej rodziny pewnie jest rozbita, a twoja matka też się puszczała albo jej w ogóle nie znasz bo cie podrzuciła do domu dziecka z numerem 9. Czy ty masz świadomość co w ogóle zamierzasz zrobić??? Czy masz tak squrwiały mózg że to dla ciebie norma?? KUR**WA ZATKAŁO MNIE JAK PRZECZYTAŁAM JEJ POSTA LUDZIE.... świat schodzi na psy czas umierać nie ma tu dla mnie miejsca.........................

Gość BDGE
no to teraz trudno powiedzieć co jest większą patologią, czy to co pisze autorka, czy adopcja dzieci przez homoseksualistów???

Gość autorko
mam Twoje ip, wiedz, że tylko kwestią czasu jest kiedy Twój mąż się dowie.

Gość zwykly facet
d kiedy to facet świadomie pozwoli posuwać swoją ukochaną kobietę innemu facetowi??? Moim skromnym zdaniem on ma cie tylko do posuwania i tyle, a ty się podniecasz miłością. hehe dawno się tak nie uśmiałem :classic_cool:

Gość zakochana panii
Nie udawałby miłości parę lat. Kocha mnie i tyle, piszcie sobie co chcecie, nie znacie go.

Gość zakochana panii
hehe łykacie jak pelikany, dobre forume :classic_cool:🖐️

Gość straszne jes to co piszesz
poligamia sama w sobie mnie nie oburz,jeżeli wszystkie strony się na to godzą,a nie,że ktoś jest oszukiwany,

Gość rsetertet
ale wiecie.. z tym co ona pisze że dziecko zostałoby przy niej to prawda... pod tym względem strasznie żal mi facetów... bo naprawdę nie ze swojej winy taki facet traci dziecko i staje się tylko dochodzącym ojcem.... w PL faktycznie ojciec dostaje dziecko tylko jesli matka jest jakąś kryminalistką lub ćpunką... smutne to jest...

Gość autorko
co, że niby to wymyśliłaś?:D. No cóż, pech!:D

Gość o ja cie pier**ole
Myśle ze powinnas pomyśleć o terapii. Nie pamiętasz dlaczego wyszłaś za swojego męża? Coś musiałaś do niego czuć. To nie jest normalne co planujesz zdrowa kobieta nigdy by nie pomyślała o tak chorym układzie. Musisz mieć coś z głową, dlatego naprawde pomyśl o jakimś specjaliście albo zacznij w końcu myśleć głową a nie pi*zdą

Gość zal.plllllll
Wszyscy wiedza z e to prowo ale nudzi sie ludziom

Gość zal.plllllll
rsetertet mozna sobie wykonac test DNA w kazdej chwili

Gość do zakochanej panii.....
po prostu ty potrzebujesz dużo facetów ,najlepiej udaj się do agencji towarzyskiej!!!!A twój mąż to jakiś głupek,albo ślepiec,że nie widzi zdrady musi być bardzo ograniczonym człowiekiem.No ,ale jak jest tak jak piszesz to sprawa wyjdzie wcześniej czy póżniej i wcale nie jest powiedziane,że córka zostanie z tobą,uważaj żeby ci nie ograniczyl praw do dziecka i żebyś nie obudziła się z ręką w nocniku/możesz wylądować na ulicy/.

Gość kot13
autorko wystraszyłaś się tego IP prawda?;-) Ja wierzę żę to prawda , bo wiem , że romanse się zdarzają. Ale Twój pomysł jest megaegoistyczny:-)

Gość o ja cie pier**ole
DO WSZYSTKICH KOBIET KTÓRE ZDRADZAJĄ: TEN PRZYKŁAD BIJE PO OCZACH ALE WASZE ZDRADY TEŻ NA PEWNO KIEDYŚ UJRZĄ ŚWIATŁO DZIENNE!!!!! NIE MA ŻE NIEEEEEEE

nie bronie autorki bo jej morale pozostawia wiele do zyczenia, wykorzystujac innych chce zyc wygodnie i dziecko ktore zaplanowala tez bedzie mialo dobrze i pewnie dobrem dziecka usprawiedliwia swoje postepowanie i tlumaczy sie przed soba w ogole to co jestescie tacy zdziwieni ? w mieszkaniach, domach obok was dzieje sie masa rzeczy o ktorych nie macie pojecia, ale czasami wystarczy sie z bliska przyjrzec pewnym sprawa i nie musza byc to obcy...

Gość zal.plllllll
Dokladnie Jak sad sie dowie co robilas na boku prawdopodobnie zostana ci zabrane prawa rodzicielskie

Gość kot13
no nie przesadzajmy:-) romanse się zdarzają ale ważne, by się ogarnąć... A to co chce zrobić autorka skrzywdzi wiele osób.

Gość rsetertet
ale nie chodzi o nowe dziecko, tylko o córkę którą juz ma... jak się rozwiodą to ona ją dostanie...

Gość rsetertet
niestety nie macie racji... zdradzanie męża to nie jest żaden powód by odebrać matce dziecko...

Gość zakochana panii
Nie wiem co jeszcze mogę napisać. Sądziłam że na kobiecym forum będą kobiety które znają rózne życiowe sytuacje i mnie zrozumieją. Ale się rozczarowałam. Z mężem nie jestem nieszczęsliwa, jak to ktoś pisał. Ja po prostu kocham innego mężczyznę. Ale sytuacja w której jestem, jest dla wszystkich wygodna i tyle.