Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4u221

Ile zarabiają osoby po tej marnej zawodówczynie?

Polecane posty

4u221 a zal ci dupe sciska czy co po co zakladasz tak i diotyczne topiki???widac nie masz ni c innego do roboty oprócz tego i taki z ciebie studencik od siedmniu bolesci co wyzej sra niz łeb ma do czasu!!!!!!!!!!!!!

jak by kazdy byl stdentem to nie mial by kkto dróg naprawic ,w sklepach sprzedawac ,itp..itd bo wszyscy by za biurkami siedzieli nie wiedziałam czlowieka sie ocenia to jakim jest na podstawie tego jakie ma studia czy ma auto ,czy ma dom ale chyba to jakim jest czlowiek co ma w glowie prawda no ale nie ktorym stdentem to juz calkiem sie w tych ich łbach porzewracało

Gość ale jestescie ograniczeni
nonszalancko, to fakt,tylko, ze dotyczny to raczej starszego pokolenia. bo teraz wielu nierozgarnietych zbytnio konczy studia, byle jakie, ale konczy. poza tym mam wrazenie, ze mezczyzni w tamtyhc czasach byli bardziej przedsiebiorczy, a teraz takie cipy troche:P moj ojciec tez jest po zawodowce, mama skonczyla studium (nie byloo jej rodzicow stac, zeby jej pomoc, poza tym musiala pomagac w gospodarstwie...). maja swoj wlasy maly interes, srednio pewnie zarabiaja w sumie ok. 6-7t na ich dwojke. kiedys bylo lepiej, ale juz finansowo w zyciu swoje osiagneli. nigdy nie biedowalismy, choc bogaczami tez nie bylismy.

Gość Esmerka
6 tys operator CNC

Gość kocham jednego z baksów
po zawodówce - jedni zarabiajką 1400 zł inni nawet do 5000 zł na miesiąc czy tak źle kończyć 2 letnią zawodówe :D ? mnie nie było źle poznałam sie z mężem ... mam prace .. mam zawód - i wcale nie uważam że to coś gorszego mieć zawodówke - i nie nazywaj tego marną zawodóczyną !!!!!!!!

Gość nella4
Bardzo fajny artykuł – dużo o tym jak zarabiać na studiach tu jakzarabiacjakoszczedzac.blogspot

Gość gość
Nie trzeba byc magistrem lub inżynierem. Nie papier sie liczy. Zrozumcie to.

Jeśli ma się IQ niskie to i studia słabe się ukończy wtedy! Maturę ma byle kto w tych czasach, a wyższe to wstyd mieć nawet czasem, bo debiliada cała płaci za licencjat, lub magistra, a stary im komputet kupi i Internet podłączy do PeCeta i konsoli oraz smartfona przez rojterek by LTE nie działało!