Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tak bardzo niecierpliwaa Ona

Jak to rozegrac?

Polecane posty

Spotykam sie z facetem jaki czas, nasz pierwszy raz juz mamy za soba...Nie jestesmy razem, choc bardzo bym chciala.Ale on twierdzi ze musi sie przekonac itd itp.Ze nie szuka na chjwile tylko na stale wiec ljusi byc to ktos odpowiedni a my sie znamy za krotko zeby mogl z tego cos wywnioskowac.Ale b zykac to by mu sie chcialo!!Raz to tylko zrobilismy ale bardzo czesto pisze ze ma na mnie ochote itd..To znaczy ze mu tylko na seksie zalezy?Jak to z facetami jest?

Gość xsdcfghjkl
tak tylko na seksie a ty juz mu dalas wiec teraz bedziesz sobie mogla czekac w nieskonczonosc. nie wroze nic dobrego. miej nauczke na przyszlosc. i niech ci nie wmowi ze musi cie poznac z kazdej str zeby z toba byc bo to bzdury, nie zaczyna sie zwiazku od seksu

Gość ładna ładna
sama sobie już odpowiedziałaś na to pytanie

Gość Kochamgo
On poprstu Chce cię lepiej poznać zanim się zwiążecie bo ma już dość związów na tydzień lub miesiąc .

Gość ddd123
daj sobie spokój, o takich zachowaniach mogłabym książkę napisać... jesteś tylko na 2-3 razy i będzie następna, daj sobie spokój lalka

Gość ciekawska8585
mógłby jak mu zależy tylko na Twoim tyłku, przykre, ale skoro nie chce być z Tobą jak twierdzi narazie, ale do łóżka mógł w Tobą iść to coś nie tak...zawsze jak ludzie się zastanawiają czy chcą ze soba być czy nie to ten czas wykorzystują na poznanie się, rozmowy, jeśli pojawia się seks to jest jakiś krok do przodu. Facet do Ciebie pisze, bo chce mieć laskę do seksu. Daj sobie z nim spokój.

Gość kubus sok
ludzie ci tu dobrze mowia, a ty swoje. i co z tego, ze cie pokazal mamie? moj eks przedstawil mnie niemal od razu swojemu bratu, bratowej, potem rodzicom, bylam u niego bardzo czesto. rzucil mnie po pol roku przez .. telefon :) ludzie swoje a ty swoje. chcesz wierzyc w to, ze zalezy mu na czyms wiecej niz na seksie, to sobie wierz, ale bedziesz miala potluczony tylek. koles nie jest pewny czy to to? ale do seksu byl gotowy na 100 procent? ;)

Chyba tak zrobie jak mowicie, mam sie z nim spotkac i sie z nim spotkam zeby wyczuc co bedzie chcial ode mnie a przy okazji normalnie z nim porozmawiam.Jezeli to bedzie nadal wygladalo jak zazwyczaj to mu powiem zeby nie bylo ze koncze znajomosc przez telefon czy internet

Gość GxMx
Hm, ciekawe jak by zareagował, gdybyś dała mu do zrozumienia, że on Ci jest potrzebny tylko dla seksu i że nie chcesz się z nikim wiązać na stałe...

On wie ze nie mam sklonnosci wielkich do seksu bez zobowiazan, jedynie tamten raz sie zdarzylo tak.I po tym ja zbyt sie nie oldzywalam do niego i napisal ze nie chce konczyc znajomosci tylko dlatego ze sie stalo tak a nie inaczej ze oboje tego chcielismy. I ze nie jestesmy dziecmi wiec zebym sie nie przejmowala tym tak bardzo. kiedys rozmawialismy na temat zwiazku i mowil ze to samo musi wyjsc , nie ma co przyspieszac biegu wydarzen.