Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
bluten

Czy warto nadal myśleć ,że będzie dobrze ?

Polecane posty

Witam , mam problem..otóż byłam ze swoim chłopakiem 14miesięcy razem. nie powiem,ze nie zrywaliśmy..bo zrywalismy kilka razy,ale to wracalismy albo odrazu w ten sam dzien,albo po kilku dniach.. natomiast dnia 16.08.2010 nie widzielismy sie od dnia 13.08.2010,bo musiał sie uczyc z faktu,ze ma poprawkę. No i tam jakoś mineły te dwa dni , i dnia 16.08 pisze do mnie czy sie spotkamy..to ja ,ze okej tylko o ktorej ? To tam dał mi znac gdzie i o ktorej ? No i się spotkaliśmy,wiadomo ucieszyłam się ze w koncu go zobaczyłam. No i tamtego felernego dnia powiedział mi ,ze musimy się rozstać bo nie chce miec dziewczyny teraz i wgl.. Potem dnia 18.08 spotkaliśmy się i wszystko wrócilo prawie do normy,całowanie tulenie się itp. Ale ten związek miał być w tajemnicy ,ale ja niestety wygadalam sie za szybko swojej mamie ,ze juz wrocilismy i wgl. To on sie zdenerwowal ,i powiedzial ze nie jestesmy. A teraz moje pytanie nasuwa się takie.. Czy warto dalej myslesc ,ze bedzie dobrze i czy bedziemy razem ?!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować