Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojajmteat5235677

On chyba WOGOLE mnie nie kochał ..

Polecane posty

Gość mojajmteat5235677

chyba mu sie tylko wydawało. Twierdzil ze ma pierdolca na moim punkcie, byl na kazde zawolanie, zerwałam z nim , zaczelo mi go brakowac, ale chyba nie chce powrotu , chociaz tesknie za nim, lecz dalej nie wiem czy to tylko "lubienie" czy milosc.. ale on sie nawet tym nie przejął jeździ teraz na imprezy, wczesniej jak zerwala z nim dziewczyna to mial jakies smutne opisy na gg, a teraz nic, tylko jakies o imprezach.. chyba mu sie wydawalo , ze mnie kocha . napiksalam nawet pod wplywem alkoholu do niego smsa to napisal ze zajebiscie sie bawi z zajebistymi nowymi kolezankami, pewnie chcial mnie wkurzyc i sprawic zebym byla zazdrosna i zalowala.. chcialam sie wygadac i posluchac co wy o tym myslicie..

Gość mojajmteat5235677
w sumie nawet nie jestem zazdrosna.. no moze troche dziwnie sie czuje z tym, ze pokazał jak sobie swietnie radzi beze mnie i ma wylane , ze z ni m zerwałam.. :P

Gość izulekskk
sorry ale moim zdaniem masz cos z glowa. najpierw zrywasz a teraz pewnie zalujesz. najpierw trzeba przemyslec taka decyzje z 10 razy, a ty widocznie zrobilas to pod wplywem impulsu. chlopak najwidoczniej cie nie kochal, bo jak piszesz praktycznie nie przejal sie twoja decyzja wiec daj juz sobie spokoj bo tylko sie ponizasz piszac do niego.

Gość mojajmteat5235677
myslalam o tym wiele razy.. i sama nie wiem co do niego czuje, ale raczej nie zaluje decyzji tylko dziwie sie , ze tak teraz sie zachowuje , bo jeszcze wczeesniej niby prawie sie poplakal jak z nim chcialam zerwać. czyli tez miec na niego wylane ? Zaloze jeszcze ile bede chciaala i nie jestem pasztetem , zreszta to jest 2 temat o tym.

Gość hooorey
Bylas tylko workiem spermy, pogodz sie z tym. Udawall bo pewnie chcial uratowac zwiazek by w razie czego miec co poruchac. Koles robi to co robil wczesniej tylko teraz nie musi sie z tym kryc. Gdyby mu na tobie na prawde zalezalo to by dawal o sobie znac po tym jak z nim zerwalas 🖐️

Gość hooorey
Pewnie jestes jedna z tych ksiezniczek ktore lubia robic drame 🖐️

Gość mojajmteat5235677
nie bylam workiem na sperme poniewaz jeszcze sie nie kochalismy :) więc to odpada.

Gość hooorey
No to widocznie mial nadzieje, ze stuknie. Nie zalezalo mu na tobie skoro sie nie upominal po tym jak z nim zerwalas. Poza tym jak gdyby nigdy nic jezdzi na imprezki z kolezankami🖐️

Gość mojajmteat5235677
nie, bo sam mowil ze mu na tym nie zalezy, zreszta wiedzial ze sobie nie stuknie . mozliwe ze mu nie zalezało.. zle bylo miedzy nami od dlugiego czasu.

Gość hooorey
No ale o co Ci chodzi ? Zerwalas z nim sama, niech chcesz do niego wracac to co Cie obchodzi co on teraz robi ? Jest wolny, niech sobie robi co chce.

Gość hooorey
Nie ma tutaj nad czym rozmyslac. Zajmij sie swoim zyciem.

Gość mojajmteat5235677
o nic mi nie chodzi, tylko tak mnie zapewnial ze mnie kocha, a teraz wogole sie nie odzywa, nawet nie probowal wrocic, jakos zawalczyc. dziekuje za wypowiedzi