delight.one 0 Napisano Sierpień 22, 2010 od jakiś 16 dni biore tabletki novynette zaczełam brać zgodnie z zaleceniem na ulotce czyli 1 dnia miesiaczki , po 3 dniach okres mi sie skonczył ale wystąpiło brązowawe plamieniie i trwa ono do teraz a czasami wygląda tak jak bym do tego jescze leciała krew miesiączkowa, ale bardzo skąpo ale jest chociaż czasami jest mocniej ... są to moje pierwsze tabletki anty i pierwsze opakowanie czytałam ze może wystapić plamienie ale żeby aż tak ? a Tabletki biorę regularnie o tej samej godzinie nie wiem ogolnie jak sie zachować i czy to jest normalne ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
POLAINEZ 0 Napisano Sierpień 22, 2010 Plamienia przy pierwszym opakowaniu tabletek są normalne (zazwyczaj brązowe), nie są obfite i często występują przez całe 3 tygodnie przyjmowania pigułek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delight.one 0 Napisano Sierpień 22, 2010 czyli to jest jak najbardziej normalne ? ale dlaczego tak jest ?? to jest dość niekomfortowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
POLAINEZ 0 Napisano Sierpień 22, 2010 Tak, jest to normalne (w końcu to hormony, organizm musi się przystosować). Takie plamienia mogą występować przez pierwsze 3 miesiące brania pigułek ( powinna być informacja na ulotce). Jeśli nie są to obfite krwawienia, to nie ma powodów do niepokoju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delight.one 0 Napisano Sierpień 22, 2010 obfite zależy jak kto patrzy to moze ja opisze mniej wiecej jak to wygląda, mam taką brązowawą wydzieline i nie jest skąpa pare kropelek czy jak tylko w ciagu dnia robi sie plama i musze zmieniac wkladki co chwile, a ostatnio występuje tak obfite jak normalny okres i leci krew , wiec nie wiem czy mozna nazwać to plamieniem, np wczoraj w nocy szczescie ze akurat sie obudzilam , zrobila mi sie plama krwi na majtkach.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach