Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdwww

Imię Sandra ..

Polecane posty

yulla - "a jak będizesz na nia wołać?" a może Sandra po prostu? czy jest jakiś przymus słodko pierdzącego zdrabniania? może nie wszystkie imiona trzeba zdrabniać? Nie każdy to lubi. Ja nie! Jak daję synowi imię to po to żeby tak do niego mówić, a nie ciumkać i cieciać - BO WSZYSCY ZDRABNIAJĄ Bezmyślny owczy pęd!

Gość gość
moja corka ma tak na imie

Gość jadff
okropne, jedno z tych imion zdecydowanie na nie.

Gość ciepla kawa
dobre dla patologii :P

Gość gość
jak bylam w ciazy to mojej rodzinie nie podobaly sie imiona jakie wybieralismy dla dziecka jeszcze jak nie wiedzielismy plci Borys nie bo ruskie Paulina Julka oklepane mialam dosc jojczenia rodziny i jak urodzilam corcie nazwalismy ja SANDRA. Było to jedyne imie ktore spodobalo mi sie po porodzie dla dziewczynki. Corcia urodzila sie na Józefa i Bogdana i na porodówce mowili maja Józia do mojej corki :0 masakra A do corki w zdrobnieniu mowim Sandrunia lub tusia ja wole mowic normalnie Sandra .....

Gość gość
patologiczne

Gość gość
okropne... Znałam taką jedną, nie grzeszyła urodą, ale za to miała bardzo wysokie mniemanie o sobie. Uważała, że jest chyba jedną z najładniejszych dziewczyn, jakie chodzą po tej ziemi i jakby tylko zechciała, to mogłaby zostać jedną z najlepszych modelek (była baaardzo wysoka)... :P Wiem jak to głupio brzmi, ale to prawda :) przeciętna do szpiku kości, a uważała się za nie wiadomo co. Przez to wielu znajomych miało z niej niezłą polewkę...

Gość gość
ja też mam córe Sandre i mówie do niej Sandra a nie jakas Sandrita Sandis czy inne dziwadztwaczasami mówie Sandrunia i nie widze nic w tym złego

Gość gość
bardzo ladne imie.

Gość gość
ohydne i na dodatek większości kojarzy się z patologią

Gość gość
Mi się podoba

Gość gość
Sandra to imię pokroju Angeliki, Vanessy czy Dzesiki. Tylko bezguścia tak swoje dzieci nazywają.

Gość gość
18 44 jakim trzeba być ociemniałym aby imiona kojarzyć z patologią

Gość gość
...i jak trzeba byc "ohydnym",zeby tak okreslic w koncu kogos imie....

Gość gość
Ja mam na imie Sandra te imie mi wcale nie przeszkadza ale np sa różne przekręty tego imienia i to troche denerwujące

Gość Urażona idiotyzmem
Co Wam się w tym imieniu nie podoba? Zastanawialiście się może chociaż przez chwilę, że sugerujecie, iż ktos ma ohydne, okropne, nieznośne, patologiczne imię? Mam tak na imię i uważam, że Sandra brzmi kobieco i ładnie. Jest to imię niespotykane i dlaczego porównujecie je do spolszczonych imion?

Gość gość
Jest spotykane ..roczniki 1994-2000 jak najbardziej :) Typowa Sandra z zespołu szkoł gim/lic -kiedyś blondi dziś kruczoczarna :D Dawniej wywalone stringi dziś shorty z połową tyłka na wierzchu . Ogólnie obok Patrycji Milenek Wikuś imię typowe dla raczej rozrywkowych panienek :P To z opinii kilku nauczycielek .