Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość english

Bielizna wyszczuplająca

Polecane posty

Gość english

Czy warto kupić taką bieliznę? Czy się sprawdza w swojej roli i rzeczywiście lepiej wizualnie się wygląda? Głównie chodzi mi o Wasze doświadczenia z majtkami, lub gorsetami.

Gość gość
Dobrą gatunkowo bieliznę wyszczuplającą robi Orirose. Ja bym ich poszukała. Mimo że jest to bielizna specjalistyczna to cenowo nie wychodzi najgorzej. Na pewno ich rzeczy można na stronie www.orirose.pl namierzyć, ale może gdzieś jeszcze znajdziesz. Super pasy modelujące i jeszcze lepsze body. Bielizna się nie odznacza i też skóra nie podwija się gdzieś do góry czy na bok, żeby się wałki tworzyły. Wszystko jest tak wykończone, żeby się nie wbijało w skórę co często przy takiej bieliźnie jednak jest kłopotliwe.

Gość gość
Założyłam raz gorest wyszczuplający na wesele pod sukienkę bo była tak piękna i tylko odrobinkę za ciasna. Faktycznie gorset wymodelowal i spowodował, że kiecka leżała super. Ale była to dla mnie masakra. Jadłam małe porcje, a i tak czułam sie tak sciśnięta, że czasami nie mogłam złać głebszego wdechu. Dlatego to byl pietwszy i ostatni raz jesli chodzi o gorsety. Kiedy go zdjelam poczulam ogromna ulge...