Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość made in china?

Za kilka dni wrzesień - Dzieci szykujcie ksiazki !

Polecane posty

Gość made in china?

Nareszcie się skonczy :)

Gość jkjkfewjkwel
oj tak! koniec nocnych przesiadywanek pod blokami , popijaniu browca i gadaniu do 2 w nocy na ławkach kiedy inni - juz pracujacy łapią sen by wstac rano do pracy:( ha ha szkółka i obowiązki!!

Gość prezęcik
weź

Gość made in china?
dobrze, że nie mieszkam w bloku :D wspolczuje ci :)

Gość pomarancz itognitto
szykujcie gumki chińsie

Gość jkjkfewjkwel
kochana , cud nad Wisła ze mieszkamy na zamknietym strzezonym , ale tesciowie mieszkaja na takim typowym z plyty z lat 70 - jezu! u nich spac to masakra a jeszcze blisko blokow ...jest monopolowy 24h mlodziez to nie ma zadnych zasad moralnych nic, byle oni sie dobrze bawili innych maja gdzies:(

Gość czyTak mozebyc
wiem wiem , kiedys mieszkalam na takim :) pod klatkami mialam ławki i po połnocy bylo piwko niepracującej 25 letniej młodziezy i ich ''ryki'' :D nigdy tego nie zapomne

Gość martunia bez grzywki
i wreszcie małolaty skoncza przesiadywac cale dnie w galeriach i smiac sie w ten męczący sposob by wszyscy w sklepie zwrocili na nie uwage:(:( zrobic zakupy w Tarasach lub Arkadii w Wawie w lecie to masakra! wszedzie te dziewczyneczki szukajace wrazen! a jak trwoga to potem płacz i do mamy!

Gość uczciwi Polacy jeszcze zyja?
i te grupki chłopców spacerujących do nocy z piwkiem po osiedlach:( u mnie to norma.... teraz szkoła i zmiana pogody i się skończy !!

Gość kryzysowe pogotowie
no tak i na kafeteri moze ogranicza sie debilowate tematy:)

Gość ja chodze nago....
tez jestem z wawy, i unikam galerii - chyba,że wczesnie rano odrazu po otwarciu chodzą ''bandy'' nic nie kupują tylko szukaja....czego ? szczęscia? czy sponsora?:D

Gość oj oj oj oj
tak, masz racje! te komentarze, podszywanie się małolatów i robienie z tego miejsca 'dna moralno-estetycznego' to najgorzej denerwuje:( czasem człowiek ma jakieś kłopoty i szuka pomocy - nie daj Boże jak się przyczepią!!

Gość ja chodze nago....
heh niestety pełno tematów to dzieło ''gimgówna''

Gość oj oj oj oj
w sumie to przykre...że ludzie mają takie opinie o młodzieży...ale mam wrażenie że CI INNI są w mniejszości , czytający książki, poprawnie odmieniający polskie końcówki, znający się na historii - to dinozaury i kujony wedle tych ' szpanerów' spod bloków...:( smutne bo to przyszły naród polski...

Ojjj wy, ale mi obrzydzacie ostatnie dni wakacji Całe szczęście, że mieszkam daleko od bloku i całe wakacje wolę chodzić z psem na spacery niż do galerii :P Ale nie obrzydzajcie mi ostatnich dni wakacji hasłem "za niedługo szkoła!", To nie tesco, a mi wystarczy, że muszę zakuwać do egzaminu :P

Gość hejhełoł
przyszłość ? raczej stoczą się na dno - pijak spod bloku przecież nie zostanie adwokatem czy sędzią - nie przesadzaj :) aż tak źle nie jest :)

Gość zdziwisz sie
zajrzyj do dzisiejszej szkoly, najlepiej gimnazjum - jest gorzej niz myslisz!!

Gość hejhełoł
Wiem jak jest - mam młodszego brata - i uwierz - on nie jest patologią :) dinozaury w gimnazjach jeszcze zyja :classic_cool:

Gość popopoooopooo
żyją ale są w mega mniejszości - wystarczy pójść na ...zebranie rodziców! potatrzeć, posłuchać - jacy rodzice, jaki dom i zasady takie dzieci potem! a szkoła NIC JUŻ z tym nie da rady zrobić, ja swojemu synowi już 2 razy zmieniałam szkołę - 'gwiazdy szkolne' nie dawały spokoju, wraz ze mną podobnie zrobiły jeszcze 2 matki:( ale zgadzam się, że są jeszcze wyjątki ...