Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeterianka252

Jestem w ciąży i ciągle jestem głodna.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Kafeterianka252

Już nie wiem co mam robić, jem tak dużo,. że do porodu to chyba dzwigiem bedą mnie wynosic:( masakra, co mogę zjesc zebym za 5 min znowu glodna nie była. Pytam poważnie.

Gość Kafeterianka252
uppppp:( To naprawde kłopotliwe....

zastrzegam że nigdy w ciąży nie byłam ale ja może w takiej sytuacji zapychałabym się warzywami. zjedz pomidorka, kalafiorka... od tego nie przytyjesz w coś tam wsuniesz do buźki :D

Gość Kafeterianka252
hehe, no wlaśnie, tylko to jest taki głód, że mam ochotę konia z kopytami zjeść... Warzywka jem bardzo czesto.

hihi to może owsianki zjedz :D jakąś rybe? już się boję co ja będę pochłaniać - też pewnie w ilościach hurtowych :D

Gość Kafeterianka252
No właśnie chodzi o to, że musialabym w kuchni cały dzień siedzieć... Ehhh nie wiem! Mam ochotę na kebaba, ale mezus( małpa wredna) kase ze soba do pracy wzial

... i w ten sposób mąż uratował Cię przed zagładą :) miłego popołudnia !

Jedz bialko -tj nabial, piersi z kurczaka indyka , udka bez skory itpTo Cie zapcha na dluzej. Do tego warzywa i kasze , brazowy ryz i makaron. Dzieki tym produktom bedziesz syta dluzej. Dobrze Ci radze nie obzeraj sie bo przytyjesz bardzo szybko ale zrzucic to jest naparwde trudno. ja przybralam tylko 8kg a do dzis nie moeg tego zrzucic. Bardzo z Mezem dbalismy o moja diete i nigdy kebaba w ciazy nie jadlam ani zadnych fast-food bo to szkodzi!!! Jedz zdrowo a Ty bedziesz zdrowa szczupla i sczczesliwa jak i Twoje dziecko.

Gość coraz bliżej
Miałam bardzo podobnie...z tym, że przed ciążą byłam na ciągłej diecie i bardzo mało jadłam. Kiedy zaszłam w ciążę organizm zaczął się domagać, bo brakowało mu wszystkiego. Fakt, faktem na początku bardzo szybko kg leciały, ale w okolicach 5 miesiąca wszystko się unormowało i teraz przybieram tyle co powinnam. Uważam, że organizm domaga się koniecznego...

Gość miki-mouseeee
chciałabym podnieść temat. Jestem dopiero w 8 tygodniu, więc to dopiero początek. I strasznie boję się wymiotów, nudności, jak tylko dłużej czegoś nie zjem, zaraz mi niedobrze. Więc staram się jeść częściej ale i tak wydaje mi się że jestem głodna. Jak temu zaradzić? Przecież będę wyglądać jak słoń. Już i tak mam nadwagę.

Gość gość
autorko nie jedz kebabow itd bo bedziesz żałowała tak jaj ja !!!! doszłąm w ciaży do 115 tez ciagle żarłam i głodna byłam

Gość hej  hej ;)
autorko nie jedz kebabow itd bo bedziesz żałowała tak jaj ja !!!! doszłąm w ciaży do 115 tez ciagle żarłam i głodna byłam

Gość gość
jedz jak masz ochotę :) może owoce warzywa ?? rybka ? surówki sobie zrób :) na zdrowie

Gość gość
Cukiereczka? Batonika? :)