Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale obciah ij

Poznałam ostatnio chłopaka a ten mi podał swój numer telefonu z TuBiedronka

Polecane posty

Gość alina katowice 36.
Ja zapadlabym sie pod ziemie.Moi znajomi tylko na to patrza i od razu skreslaja, bo ktos ma chujowy telefon,zastanow sie czy warto to przechodzic.

Gość ale obciah ij
własnie myślę ,że chyba nie warto :( jak on wyciągnie to padło przy moich koleżankach to faktycznie się zapadnę pod ziemie

Gość jakops albo czibo
tubiedronka :classic_cool: a myphone jest lepszy niż jakiś badziewny el-dżi :classic_cool:

Gość jacops lbo czibo
jeszcze gdybys miala czym zablysnac sama, to rozumiem, ale w takim wypadku, to zenada.Nie przyszlo ci do twojej tepej glowy,ze moze kupil sobie pierwsza lepsza karte i zwykly aparat,by takim idiotkom jak ty podawac?A swoj normalny ma dla kogos,kto jest wartosciowy?A ciebie tylko,bo jestes glupia i koles widzi?

Gość taki jeden samcowaty
Boże... ześlij ten koniec świata pier... meteorytem czy czym tam.. "jak można mieć telefon w tak dziadowskiej sieci , to znaczy ,że o nic się nie dba i o mnie też nie będzie dbał " Po 1 nie jest taka zła sam kiedyś porównywałem ich ofertę i jest o niebo lepsza od simplusa czy tak taka o abonamencie ery nie wspominając Więc jak coś porównujesz to pomyśl. my phone - polska firma i szczerze gdybym potrzebował telefonu do smsow wybrał bym właśnie od nich dzięki qwerty Ciekawe co o mnie powiesz... htc w mbanku.... Ech kobiety Dla info htc to największy na świecie producent smartfonów powoli znany w polsce produkuje takie pseudo słąwne modele jak xperia. I co mam być taki jak ty i za każdym razem tłumaczyć ej wiesz to nie jest telefon tylko pda z funkcjątelefonu... a co to jest pda?? tak mały przenośny komputerek.... A i dlaczego mbank bo nie ma taniej dla osoby prywatnej 19 gr minuta 50 mb free do tego za saldo konta i płątności kartą darmowe minuty. Boże pier... piorunem w te wszystkie galerianki

Gość ale obciah ij
no sorry takie padło przejdzie może w polsce b , ale u nas w warszawie nie ma na to szans

Gość zdradliwa suczka,
to dzie go poznalas? u siebie na wsi?

Gość ale obciah ij
sama mieszkasz na wsi.Jestem z warszawy i wymagam zeby miec pewien status.

Gość ale obciah ij
na studia przyjechał z lublina

Gość ale obciah ij
same sie bujajcie z takim dnem wiesniary. Pierdziele tego dupka i jego padlo.Zasluguje na cos wiecej niz myphone.

Gość ale obciah ij
tylko w lublinie takie padlo biedne mieszka, nie powinien wjezdzac do stolicy z taka padaka.

Gość ale obciah ij
podszywy wypierdalac. Serio sie pytam czy byc z takim dnem z lublina czy nie?

Gość ale obciah ij
nie podszywajcie się

a ja mieszkam w kraju skandynawskim gdzie kazdego stac na najnowsze iphony itd a rzadko kto kupuje bo telefon to tylko telefon. nastolatki moze tylko. a tak to kazdy ma stary tel chyba ze sie calkiem rozwali to kupuja nowy... moj to stary chyba 5 letni ericsson sklejony tasma klejaca wazne ze dzwoni. przyzwyczailam sie do niego zapomnialam,ze w polsce sie "leci" na rozne przedmioty hehehe sorry,na pewno nie wszyscy

Gość kiok
co to jest tubiedronka??

Gość teinna
żałosne, żeby oceniać ludzi po sieci i telefonie :o

Gość oooonnnnaaaaa
oceniasz człowieka po komórce i sieci? Moja przyjaciółka ma od lat bardzo starą Nokię na kartę w popie i w życiu by mi nie przyszło do głowy, że to jakiś obciach i jak już to śmiejemy się z jej przywiązania do tego telefonu, bo faktycznie nie chce go zamienic na żaden inny :-) a jest panią magister i pracuje w budownictwie, jakoś ci prezesi i inni z wyższego szczebla nie oceniają jej przez pryzmat telefonu. Przez te twoje uprzedzenia to prędzej ten chłopak powinien cię spławić.

Gość gość
czy nie byl to popularny szukajacy przygod z kazda Kuba z Leborka