Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana22.08.2010

prof. Jerzy Sikora - Katowice

Polecane posty

Gość załamana22.08.2010

Witam, Bardzo proszę o informację na temat pana doktora. Czy są tu może dziewczyny, kótrym pomógł zajść w ciążę i szczęśliwie donosić? U mnie pierwsza ciąża obumarła w 8tc/9tc zabieg miałam w 13tc teraz pusty pecherzyk plodowy, chciałabym się wybrać do bardzo dobrego lekarza ale nie mam pojęcia gdzie takiego znależć. Jestem ze ślaska więc ten region mnie interesuje a w szczególności prof. Sikora, mojej znajomej pomógł ale być może są jeszcze inne zadowolone pacjentki. Z góry dziekuję za informacje.

jeśli chce Ci się dojeżdżać to polecam dr Kiełbasińskiego w Mikołowie. prześwietny lekarz, spokojny, traktujący naprawdę po ludzku, z troską.

Gość załamana22.08.2010
bardzo Ci dziekuję za odpowiedz. bardzo mi zalezy na lekarzu, który ma do czynienia z problemem poronień i w tym teamcie się sprawdza.

Gość fikumiku30
ja też polecam kiełbasińskiego,wczesniej chodzilam do innego,ale teraz naprawde jestem pod wrazeniem tego lekarza i jego zaangazowaniem w swoja prace-to lekarz z powołania

Gość załamana22.08.2010
dziewczyny gdzie dokładnie przyjmuje ten lekarz? ile bierze za prywatną wizytę? czy Wy też starciłayście swoje maleństwa? pomógł Wam?