Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

załamany i zrujnowany

Nie jestem facetem tylko jego żałosną imitacją

Polecane posty

Gość miss cool
No to się zapytam. Dlaczego przepędziłyście autora teamtu? 😭 ja też chcę się dowiedzieć jak ten gwałt wyglądał :classic_cool:

Gość miss cool
Nawet jeżeli prowo, to chętnie poczytałabym na ten temat :D

Gość oczywiście, że faceta da się
Husky>> widzę, że masz tendencję do czytania między wierszami. Jak już wspominałam to tego co napisałam sama sobie nie wymyśliłam. Kiedyś byłam uczestnikiem zebrania, którego tematem były gwałty zarówno te męskie jak i damskie. Stamtąd też dowiedziałam się co nie co. Poza tym trochę czytałam na ten temat. Wspominałam również o podnieceniu, które może towarzyszyć przy gwałcie na kobiecie. Czy w przypadku gdyby tak się stało to oznaczałoby, że to już nie był gwałt? Myślę, że to wcale nie zmieniłoby stanu rzeczy. Taka kobieta jedynie odczuwałaby większe poczucie winy i upokorzenie. W związku z tym od razu mi się nasunęła na myśl lepperiada "Prostytutki nie można zgwałcić". Podobne przeświadczenie ma się w stosunku do gwałtów na mężczyznach.

Gość troling.pl
Bardzo dobra prowokacja,delikatnie przemycony temat gwałtu na mężczyżnie i nie natarczywe pociąganie dyskusji,tylko pozwalnie na samodzielnie jej rozwijanie się. ocena:4-

Nie wiem czy fakt, że mój temat został uznany za prowokację powinien mnie bawić, czy raczej dołować :O Troling, gdybym chciał porozmawiać na temat gwałtu na mężczyźnie, to nie musiałbym zakładać takiego tematu, tylko wystarczyłoby zapytać wprost.