Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrośnica-złośnica23

nie lubie jak moj facet kupuje ckm

Polecane posty

wiem ze to glupie, ze wyda wam sie smieszne, ale nie lubie gdy moj facet kupuje ckm, gdy oglada teledyski z seksownymi kobietami itd. ma 30 lat, ja 23 wiem ze ckm to fajna gazeta, sama czytam i nigdy nie powiem facetowi zeby nie kupowal. chodzi o sam fakt ze boli mnie fakt gdy patrzy na piekne kobiety,z jedrnym sztucznym nawet biustem wyetuszowanym w phooshopie, wiem ze taka nie jestem, mam kompleksy. wiem ze to naturalne ze facet lubi popatrzec, ale ja tego nie lubie. mimo ze jestem atrakcyjna to nie czuje sie wtedy pewnie. o striptizie na wieczor kawalerski nie ma mowy (ale to chyba wiekszosc kobiet nie lubi) jak zwiekszyc swoja samoocene? jak sie z tego wyleczyc? wiem ze dla was to smieszne ale moze cos mi poradzicie?

Dlaczego ma byc smieszne?? To normalne ze tego nie lubimy. Chcemy by patrzyl tylko na nas przeciez to oczywiste :D Porozmawiaj z nim o tym w tej chwili a nie sie smutasz na forum :P

czyli co z oczu to z serca? jejku, chciala bym byc pewna siebie seksowna kobietą. ale to tkwi we mnie :/

Gość ładna ładna
daj spokój, faceci tak mają

maja ale to kobiety boli. nie powiem mu o tym, bo wiem ze moze to nie dojrzale i laczy sie z brakiem pewnosci siebie. on ma 30 lat i nie sa mu dziwne gole babki... a jednak to boli

ale jak wyleczyc z siebie ta zazdrosc chora?????????? :/

Gość dziewczę z kaf
Zrozumiem zazdrość nawet o panią z warzywniaka-która jest realną osobą, ale nie zrozumiem takiej o sztuczne wyretuszowane panienki. Jesteś zazdrosna o silikon czy możliwości photoshopa?

o sam fakt ze patrzy .... wiem ze to glupie.... ale czuje sie zakompleksiona, ze ja nie mam takiego ciala jak te w gazecie, i ze moze porownuje sobie mnie z nimi... ze marzy o dotknieciu tak idealnego ciala... wiem ze to chore...