Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAKtoJA/

Szukam kobiety ! ( z dobrego domu)

Polecane posty

Gość mat 84
to moze teraz Ty powiesz cos o sobie?

Gość moje zdanie sie nie liczy
jak dla mnie to głupia prowo :o

ladna ladna, albo dał ten post dla jaj albo faktycznie jest rozpieszczonym synalkiem a jego rączki są piękne, gładkie i nieskalane pracą... A co do autora to jesteś osłem że chwalisz się bogactwem zarobionym pasożytniczo, miałbyś czym się chwalić jakbyś doszedł sam do tego. Może zacznij jeszcze nabijać się ze strażaków... tępa męska strzała

Gość xxxxxxxxxxxxxxpppppppppppp
a w ogóle mylisz pojęcia.... chyba szukasz kobiety z bogatego domu a w bogatym domu często bywają rożne patologie,z nadmiaru kasy się w głowach przewraca,z moralnością i uczciwością są zazwyczaj na bakier a wtedy to "dobrym domem" ciężko nazwac...

bo pewnie taki jest : motorniczy to dla niego debil bo nie skonczyl studiów - co będzie jak tatus kopnie w kalendarz? a synek znajac zycie zajmuje sie zakupami,imprezami i grami komputerowymi ? stanie w kolejce po zasiłek - bo nic innego w głowie widze nie ma

o własnie apropo domów dobry dom - to taki w ktorym szanuje sie drugiego czlowieka ( te tego nie umiesz) , ma sie zasady moralne bogaty dom - najczesciej ma w/w , ale jest grupa nowobogackich - mieszkalam obok takich - nawet nie chce mi sie mówic ile razy ich synka odwozila policja :o rozpuszczony bezczelny szczeniak Nawet pisać nie potrafisz na forum - czym chcesz takiej kobiecie zaimponować ? Mercedesem tatusia? żal.

Gość ładna ładna
jak tatuś kopnie w kalendarz to synek wyląduje w psychiatryku bo nikt go nie nauczył pracy i jak żyć. Rachela dobrze powiedziane:)

Gość TAKtoJA/
tak myślalem ,ze po mnie pojedziecie - w razie czego zostawiam maila maciek1001@o2.pl

Gość ładna ładna
autorze tak się zastanawiam czy podałeś maila żeby nadal ktoś ci jechał, czy zrobiłeś klasyczną prowokację żeby znaleźć wartościową kobietę

bez urazy -ale dziwny jesteś- czego sie spodziewałes piszac takie texty ( obrazajac gorników itp) ?

Gość poziom tego forum to dno

Gość zniesmaczony sytuacją.
Żal mi ciebie człowieku - obyś skonczyl na centralnym

Gość TAKtoJA/
Moj ojciec jest alfonsem a matka jedna z najlepszych prostytutek - oferuje szeroki zakres uslug