lapowka 0 Napisano Sierpień 22, 2010 witam panie, :) mam w sobie spiralkę już 2 lata, zakładałam ją 8miesiecy po porodzie z myślą że już nie będę chciała mieć dzieci... no ale przyszedł mój czas na kolejne :) we wrześniu chce usunąć spiralkę, ale czytam różne informacje i strasznie się boje... u jednej pani sznurek się urwał przy wyciąganiu i do szpitala na zabieg czy operacje (nie wiem dokładnie)... i przede wszystkim boje się i tu moje pytanie głownie do Mam które urodziły dziecko po wyciągnięciu spirali, czy dziecko rodzi się zdrowe,jeżeli chore to jakie najczęstsze są to choroby czy ciąże są donoszone i czy dużo jest poronień po wyciągnięciu spirali... kiedy planować zapłodnienie czy można już po tygodniu na przykład...???? pozdrawiam gorąco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgataB 0 Napisano Sierpień 24, 2010 moja przyjaciółka zasząła w pierwszym mc po wyjęciu spirali i urodziła niedawno zdrowa córeczke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach