Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KochalamZaMocno

Czy są tu dziewczyny które czuje się SAMOTNE?

Polecane posty

Gość KochalamZaMocno

Mam 23 l, 3 lata temu wyjechalam na studia do innego miasta moje kontakty sie urwaly wrocilam na mgr do miasta w ktorymm mieszkam i zostala mi tylko jedna przyjaciolka Czuje sie samotna:( ktos tam ma?

ja mam faceta i też czuję się samotna, bo nie ma go aktualnie przy mnie, jest ponad tysiąc kilometrów ode mnie...

Gość KochalamZaMocno
ja ma meza on ma swoich kolegowi to calkiem sporo a ja zrobilam błąd, jak go poznalam myslalam ze juz mi do szczescia nie jest nikt inny potrzebny a teraz nie mam z kim nawet do klubu wyjsc

To rusz tyłek i idź w miasto. Lataj po sklepach, przesiaduj w publicznych miejscach, uśmiechaj się! Jest szansa ,że ktoś nawet zagada-od rozmowy się zaczyna. A jeśli boisz się takich radykalnych posunięć to hmm idź np. na imprezę z mężem i poproś go żeby zaprosił kumpli,a oni jakieś swoje 'koleżanki'/ Napewno z którąś się dogadasz, a może nawet zakumplujesz. Też mam podobny problem. Tylko u mnie sprawa wygląda tak,że za długo trzymałam się jednej przyjaciółki i niestety nie wyszło mi to na dobre... Małe niedomówienie, kłótnia i zostanę całkiem sama :?

Gość KochalamZaMocno
a ja zamknelam sie na na ludzi klapki na oczy i tylko on, a on sobie dalej zyl tez swoim zyciem. dzis on wychodzi z kolegami a ja gnije bo tak sie czuje