Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fossa barbarossa

Dziś facet w aptece przede mną się spierdział :O

Polecane posty

Gość fossa barbarossa

...i nawet nie przeprosił. Jakiś starszy tak z 65 lat. Nie wiem czy mu się wymsknęło czy się napiął ale było słychać i czuć jak cholera. Za mną stał jakiś 30- paro latek i jeszcze jakaś pani. Normalnie tak mi się chciało śmiać że nie mogłam. Ten odgłos tego pierda... :D Z drugiej strony czułam zażenowanie że bolcuje akurat na mnie ale cóż... Facet za mną patrzył tak dziwnie na tego starszego pana. Ale najlepsza to była aptekarka, tak się na niego spojrzała a potem schowała się pod ladę że niby szuka leku ale czułam że się śmieje xD No ten dziadzio mnie rozśmieszył na cały dzień;] Jakby ktoś się pytał- apteka całodobowa

Gość stary też jara
Trzeba było mu bąkiem odpowiedziec :D

Gość dobre dobre usmialam sie:D

Gość Rarug Wojciech
w niedzielę się nie robi zakupów

Gość ja ja ja
hahaha patrzą się na mnie teraz w pracy bo smieje sie jak szalona hehehhe dobre to bbylo:)

Gość killerkkkkkkkkkkkkk
Przedemna sie zesral a chwile puzniej jeszcze zrzygal. CO JA MAM ZROBIC!!!

Czyli mówisz że puścił kule szpiegule, to fajnie mogłas mu powiedzieć że chyba się żesral w pory i bardzo ci przykro bo ma drache na d***e

Moglas mu powiedziec ze ma drache na d***e i ze chyba popuscil bo z odbytu mu gadzi

Gość Dominik 22,
haha dobre :D ja też tak miałam raz w spożywczaku :D jakiś dziadek stał, zwieracze mu już chyba puszczały bo nawet nie zwrócił uwagi jak się spierdział na głos. Facetka się tak śmiesznie na niego spojrzała z uśmiechem, zaczełam sie śmiać a on udawał greka :)

Gość gość
Kiedys szlam do dentytki i tez bylam swiadkiem glosnego pierdzenia przez staruszka, nawet nie zareagowal szedl i puszczal glosne baki, na fotelu dentystycznym co rusz zaczynalam sie smiac az dentystka sie pytala co jest takiego smiesznego to jej opowiedzialam. Innym razem wracalam z ryneczku i bylo takie duze pole obok kosciola to facet normalnie zdjal gaciory i na srodku zaczal sranko, no myslalam ze padne. Ludzie sie w glos smiali, a co mial facet biedny zrobic jak mu sie zachcialo hihi

Gość gość
wszyscy kiedyś będziemy starzy i zwieracze się przeciw nam zbuntują ;-(

Gość gość
wy podchodzicie do tego tematu z ironią, a ten temat nie jest wcale śmieszny, tylko poważny. Ktos moze przezywac z tego tytulu dramat, a Wy zz tego robicie sobie zabawę. :o