Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fasefafe

JESTEM CHUDA I CHCE PRZYTYC, A NIE MOGE:(

Polecane posty

Gość fasefafe

ważę 48kg przy wzroscie 167cm. Moja rodzina i znajomi ciagle przygaduja mi"anoreksja", "ale z ciebie chudzina", "jedz wiecej"... Jak mnie to wkurwia! Jem normalne posiłki, nigdy nie odmawiam sobie kolacji czy sniadania. Nie odchudzam sie, jak mysla inni! Chce przytyc, a jakos mi sie to nie udaje:( Wszystkie moje znajome zawsze mi dogaduja, zebym przytyła, bofaceci wolą grubsze niz chudsze. A z kolei jak ide ulicą to faceci sie za mna ogladaja. Jak to z tym jest?

faceci lubią te o ładnych buźkach i z krągłościami ;) zamiast próbować przytyć jedząc przytyć ćwicząc w ten sposób wyrobisz sobie seksownekrągłości ;p

Gość Monique2222
to się ciesz taką masz budowę ;) niektorzy też mi wypominali ,że np talię mam za chudą ,albo brzuch ,a mam ok akurat bo talia 61 , brzuch płaski. ale dla niektórych dziewczyna niby powinna mieć sadło bo kobiety co to komentuja tez je maja więc dlaczego ktoś miałby być lepszy? facetom naj bardziej podoba się szczupła sylwetka ,ale z biustem talią i biodrami ,a nie chłopięca

Gość Monique2222
a co da wagi... no to masz niedowage owszem ,ale podkreślam taka Twoja budowa i tyle ,że jesteś wiotka

skoro tak bardzo Ci z tym zle to idz do dietetyka - on ci da diete abys przytyla - lepiej robic to z lekarzem niz na wlasna reke

Gość fasefafe
cycki mam, nie sa duze ale są. znam osobę gruba,która ma małe cycki.

Gość Monique2222
i też kiedyś byłam za chuda jeszcze parę lat temu ,ale i tak się oglądali i miałam powodzenie. ale jak dziewczyna jest za gruba to już dużego powodzenia raczej nie ma... choć najlepiej to być w sam raz czyli szczupłym ,ale nie chudym

oczywiscie sa gusta i gusciki ale moim zdaniem lepiej wyglada szczupla dziewczyna, nawet chuda, niz ta z nadmiarem kilogramow - a mowienie, ze faceci wola grubsze z kobiecymi kraglosciami to tylko wytlumaczenie dla tych z nadmiarem. mezczyzni lubia kobiety kobieco zbudowane, proporcjonalnie, a nie te z ;miekkim' brzuchem

Gość Monique2222
kiedyś chciało mi się śmiać jak jedna dziewczyna z którą szłam na impreze ( bo szłyśmy w parę osób) mi wypominała ,że niby tak chudo wygladam ( sama była poprostu gruba ) a na dyskotece żaden chłopak jej nie poprosił do tanca tylko ze mną tanczyli ;) wtedy to jej mina zrzedła ...

Gość Monique2222
no zgadzam się z tym. jak przytyłam troche do prawidłowej wagi to zaczęłam miec jeszcze wieksze powodzenie niz kiedyś kiedy byłam chuda czyli miałam lekką niedowagę , ale z dwojga złego lepiej być zbyt chudym ( ale nie chorobliwie bo to juz jest obrzydliwe)

Gość ladygaga25
Nie masz co narzekać ! Ja mam153 cm wzorstu i waże 42 Kg

Gość opaska na łeb
ale skąd przekonanie, że jak przytyje to pojdzie w biust, a nie w dupe?

Gość opaska na łeb
to był przykład, równie dobrze może pójść w brzuch i uda, wiec jak to bedzie wygladało? płaski grubas? to już wolę wyglądać jak patyczek

Gość nochata
daj fote

Gość socjolożka Gienia
Zacznij jeść smalec, pizzę, golonki i czekoladę!

opaska na łeb - ale zamiast zwiększając wagę ilością tłuszczu w ciele można ćwiczyć przez co waga się zwiększy ale dzięki mięśniom a mięśnie można modelować ;)