Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość si lolita

Zerwane zaręczyny odowołany śłub czy byłyście w takiej sytuacji?

Polecane posty

Gość numka lulka
ja nie byłam ale miałam isc na wesele do kuzynki a na miesiac przed weselem dostałam zawiadomienie że odwołali wesele nie pytałam co sie stało, widocznie ktos sie rozmyslił nie zajmuje sie plotami wiec nie wiem do tej pory co i jak ale takie rzeczy sie zdarzają po prostu

ja byłam . zaręczyn jeszcze nie było ale były plany i oglądanie sal weselnyCh . MOGĘ CI DORADZIC JEDNO : JEŚLI TO FACET ODWOŁAŁ NIE BĄDZ NAIWNA I NIE WRACAJ N I G D Y WIĘCEJ DO NIEGO . TO JUŻ POTEM NIE MA SENSU

Gość Inna PM
Mój były odwołał ślub z inną dziewczyną bo go zdradziła. A plany już były konkretne.

Gość ej ej ej ej mam pytanie
ja zerwałam zaręczyny. Wstępnnie ustaliliśmy między sobą datę ślubu, mieliśmy ogladać salę itd ale się wycofałam, tzn zerwałam. Bo nie chciałam spędzić z nim reszty życia. Nie było konkretnego powodu oprócz tego, że nie wyobrażałam sobie żyć z nim do końca zycia. Nie żałuję :) Wkrótce wychodzę za mąż za faceta, którego baaaardzo baaardzo baaardzo kocham :)

Gość tajasne
"dzikiwąż - ja byłam . zaręczyn jeszcze nie było ale były plany i oglądanie sal weselnyCh ." aaaaa, i wszystko jasne :D

Gość JoIcia
Mój mąz ma kuzynkę mieszkała parę domów dalej, plany były konkretne, suknia zamówiona, sala zaklepana, obrączki z datą ślubu kupione, ludzie poinformowani ale jeszcze na zapraszanie było za wcześnie. Odłozyli slub bo chcieli mieszkanie wyremontować i wyremontowali, potem on ją zdradził. Nie rozstali się ale ślub odwołany.

Gość crazy-angel
ja zerwałam zaręczyny ;] i nie żałuję!!!!:)

Gość si lolita
wlasnie bylam zaproszona na ślub,który został odwołany tydzień przed ceremonią,parodia powiem wam nikt nie wie o co chodzi, jestem ciekawa przyczyny nie ze względu na ciekawość raczej ze względu nie popełnić podobnego błedu.