Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumieeeeemmmmm

DLACZEGO LUDZIE KTÓRZY BYLI Z SOBA BLISKO POODEJSCIU ROBIA SOBIE CHAMSKIE RZECZY

Polecane posty

Gość nie rozumieeeeemmmmm

czemu tak jest???

jetem żywym przykładem tego:) mszczono się na mnie..bo kurwa kiedyś byłem za dobry :O

Gość z obserwacji wydaje mi się
że wielkie rozczarowanie drugą osobą:O zawiedzione zaufanie,urażona duma,to ból i strach

Gość ja też byłem za miły.........
ale jakoś na kafe wszystkie szukają tych miłych, bo im własni faceci nie odpowiadają. i zauwazcie, jak RZADKO mowa jest o seksie... zawsze cos innego sprawia, ze kobiety narzekaja na zwiazek. seks moze byc dobryk nie musi byc super, ale jak reszta lezy - szukaja sobie "przyjaciela".

Gość reżerą
jeśli byli blisko i nigdy się nie szanowali, to robią takie zagrywki. inni, po rozstaniu nie robią takich rzeczy. po prostu dlatego, że wiedzą, iż to nic nie da.ośmieszą się jedynie, i dadzą satysfakcję tej osobie, która przypuśćmy rzuca lub, która w związku i tak lekceważyła tę drugą osobę. ludzie na poziomie, nie widzą potrzeby "robienia sobie chamskich rzeczy" :D

Gość kjhjkjh
Kto jest chamem robi chamskie rzeczy, taka jego natura bez względu na fakultety lub ich brak. Cham maskuje się jeżeli chce coś od kogoś dostać. Jak dostanie co chciał lub wie , że nic więcej nie wydrze całe chamstwo z powrotem wychodzi na wierzch. Unikajcie chamów jak możecie i bądźcie ostrożni, bo czasami ciężko poznać chama na pierwszy rzut oka.

Gość kjhjkjh
I jeszcze jedno jeżeli widzicie, że ktoś kto jest dla was dobry jest chamem dla innych, to nie wróży wam dobrze. Kiedyś przyjdzie taka chwila gdy cham zaliczy was do tych innych i wtedy pokaże na co go stać.

Gość Rozwinę
To co foka pisze. Bo jesteśmy tylko słabymi istotami. Bo nie potrafimy czasem zapomnieć. Bo nie umiemy wybaczyć. Bo czasem zazdrość nas zżera. Bo czasem potrafimy być tylko źli. Bo jesteśmy tylko ludźmi.......

Gość bo to wszystko przez kafe

Gość bradshaw
bo wiele ludzi nie ma klasy po prostu