Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bialkaaaaaaaa24

Odezwać się ?

Polecane posty

Gość bialkaaaaaaaa24

wczoraj spotkalam sie z fajnym chlopakiem i mysle ze sie sobie spodobalismy.chcialabym sie z nim spotkac rowniez dzisiaj bo wyjezdzam, ale nie wiem czy wypada pierwszej sie odezwac i proponowac spotkanie na drugi dzien.co radzicie?poczekac az on sie pierwszy odezwie i czekac az wroce??

napisz smsa ze wyjezdzasz i chcialabys sie pozegnac - nie widze w tym nic zlego

ja na Twoim miejscu napisałabym smsa w którym bym podziękowała za miło spędzony czas i oznajmiła w nim że wyjeżdżam na parę dni i może po powrocie umówicie się na jakiś spacer ? nie proponowałabym spotkania to już facet powinien wyjść z inicjatywą ....zresztą zobaczysz co Ci odpisze ?

Gość bialkaaaaaaaa24
no tak, tylko ze mu mowilam ze wyjezdzam jutro, wiec on o tym wie..

no to zmienia postac rzeczy, to On w takim razie powinien wyjsc z inicjatywą

Gość bialkaaaaaaaa24
z tak mysle.wie do kiedy jestem i kiedy wyjezdzam jakby chcial to spotkalby sie

Gość dziewczę z kafe
Też uważam, że skoro facet wie o Twoim wyjeździe to on pierwszy powinien wyjść z inicjatywą.

Ja jak 10 lat temu spotkałam się pierwszy raz z moim obecnym meżem miałam podobną sytuację i sama się do niego odezwałam... Potem przyznał mi się że też mu się bardzo spodobałam ale obawiał się że on mi nie przypadł do gustu i był mi wdzięczny ze się odezwałam...:D

Gość dziewczę z kafe
E tam równouprawnienie...ja nie lubię gierek i uważam, że kobieta też może bez problemu zaproponować spotkanie-ale na samym początku można faceta troszkę przetrzymać, tym bardziej, że nie będzie Cię parę dni ;)

Gość bialkaaaaaaaa24
nie no facet jest raczej pewny siebie i jakos dalalm mu do zrozumienia ze nie ostatni raz sie z nim widze.to co radzicie ?moze to ze kobieta wychodzi pierwsza z inicjatywa to do faceta cioty bardziej bo on jet niesmialy

Gość kotlet mielony..........
pomysli ze jest boski, tymbardziej ze piszesz ze jest pewny siebie i kolejna laska na niego leci.ja bym sie nie odzywala.kobieta zna swoja wartosc i nie powinna sie narzucac mezczyznie, bez wzgeldu nawet na to rownouprawnienie