Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiniaacek

Czy iść z mama na rozpoczęcie roku?

Polecane posty

Gość Kiniaacek

Hej..idę do 1 gim. Szkoła jest mi całkiem obca. Nie znam jej. Ani nikogo tam. Boję się iść sama . Jestem mało pewną siebie i cicha osoba . W podstawówce byłam szykanowana i dla tego poszłam do innego gim niż moja klasa i inne klasy 6. Wiem że w gim nie będzie inaczej.. Gdy byłam w sekretariacie na korytarzu siedziała pewna grupa. Już się śmieli że mnie . Że suka że jak chodzę itp ale ja się boję odezwać. Nie umiem się bić. I z pozoru jestem grzeczna miła dziewczynka. Bardzo dojrzała jak na swój wiek. Więc co mam zrobić? Iść z mama? Jeśli pójdę sama nie będę wiedziała gdzie mam iść do jakiej klasy do jakiego nauczyciela. Z mama razniej. Proszę o poważne odpowiedzi :(

Gość Kiniaacek
Ale ja nie wiem co mam robić panicznie się boję tej szkoły ;(

Gość Kiniaacek
To że nie jestem pewna siebie. I mam traume z podstawówki nie znaczy że nie jestem dojrzała

Gość To jaki problem
idz z mamą i będzie gitara.

Gość Kiniaacek
Dzięki chociaż za jedną pozytywną odpowiedź :)

Gość kinia35
a masz jakieś starsze rodzeństwo albo starszą koleżanke? lepiej niż z mama :)

Gość Kiniaacek
He he imienniczka:) no może i racja.:)

No nie wiem co ci powiedzieć... A może teraz już szkoła jest otwarta? Mogłabyś iść z mamą, z sekretariatu dowiedzieć się kto będzie twoim wychowawcą i w której sali zawsze prowadzi lekcje. Później przejść się do szkole, znaleźć tą klasę (tam pewnie będziecie mieć spotkanie po rozpoczęciu). Zorientuj się na których piętrach znajdują się łazienki, jakieś charakterystyczne punkty (jeśli to jest duża szkoła). A na rozpoczęciu po prostu idź tam gdzie tłum. Później cię już pokierują. Będą wyraźnie mówić: "ta klasa idzie tam, a ta tam". Bo o ile mogłabyś iść z mamą na rozpoczęcie, to co zrobisz następnego dnia? A będziesz mieć tylko 5 min na dotarcie z jednej sali do drugiej :(

Gość powiedz mi....
najlepiej isc z jakas kolezanka bo z mama jak pojdziesz to napewno cie wysmieja odradzam