Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miśka19893008

Sponsoring wśród studentek

Polecane posty

Gość miśka19893008

Witajcie. Znam tak jedną studentkę, która z dala od domu, dorabia sobie, na kosmetyki i ciuchy, właśnie sprzedając swoje ciało, wyposzczonym starszym Panom. Co o tym sądzicie?

Gość Kiniaacek
Ja osobiście to popieram ale musiała bym znać bliżej tego pana. Wiedzieć że nie ma żadnych chorób wenerycznych. Dzięki sponsoringu ma się życie na poziomie.

Gość Kiniaacek
Ja osobiście to popieram ale musiała bym znać bliżej tego pana. Wiedzieć że nie ma żadnych chorób wenerycznych. Dzięki sponsoringu ma się życie na poziomie.

Gość miśka19893008
życie na poziomie? przecież to zwykła prostytucja! to już jej kolejny klient. A w domu to ona oczywiście świetna praca i jeden wielki cyrk przed starymi, dodam że to dziewczyna z małej wioski i za wszelką cenę chce wszystkim ze swojej miejscowości że jednak ona jest zajebista. Studjuje na prywatnej uczelni, od strych dostaje na studia, a co zarobi z puszczania się to na balety, dla mnie to zwykła prostytutka ładnie mówiąc.

Gość Kiniaacek
Zależy kto jak na to patrzy. Bo z jednej strony masz rację

Gość miśka19893008
szkoda mi tej panny, bo jak raz sprzeda się swoje ciało, to już potem ciężko pozbyć się nawyku, a każda młoda dziewczyna, chyba pragnie jednak, założyć rodzinę mieć dzieci, ażycie czasami płata różne figle i zawsze prawda wychodzi na jaw, wcześniej czy później. Jak potem żyć? z mianem prostytutki, wśród rodziny, znajomych? zmiana miejsca zamieszkania?, pracy? na niewiele się to zda, smród ciągnie się za tobą całe życie.