Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tasia aaa

Ciąża, tarczyca, tak mi źle.

Polecane posty

Gość tasia aaa

Dziewczyny, mam problem. Od niecałego miesiąca biorę Euthyrox 50, endo dopiero zaczyna dobierać mi dawkę, gdyż czekam właśnie na wyniki dalszych badań i kolejną wizytę u endokrynologa. Mój problem polega na tym, że od 4 dni powinnam być już "szczęśliwą" kobietą przechodzącą miesiączkę. A nie jestem. Okres się spóźnia, wszelkich plamień brak, za to są mdłości i osłabienie. Jaka jest szansa, że to nie jest ciąża, tylko rozchwiana gospodarka hormonalna? Dodam, że seksu zbyt dużo ostatnio nie było, a i to z zabezpieczeniem (prezerwatywa, gdyż z antykoncepcją hormonalną muszę się wstrzymać do optymalnego dobrania dawki hormonów tarczycy). Testu jeszcze nie robiłam. A, wcześniej miesiączki miałam dość regularne, co 28-30 dni. Pomożecie?

Gość ???????????????/!!!!!!!!!!!!!!
a wiesz co to test ciazowy kretynkoooo?

Gość tasia aaa
czego od razu się na mnie rzucacie? Pytam tylko, czy euthyrox jakoś może wpływać na cykl, a wy od razu z kretynkami wyjeżdżacie... No tak, przez net to wszystkie odważne.

Gość wiwerko
spokojnie,kup sobie test ciążowy i bedziesz miec pewnosc.Skoro twierdzisz,ze zawsze z zabezpieczeniem,to myśle,jest mała szansa na ciążę,ale.....sprawdz to,bedziesz spokojniejsza!Jest wiele czynników opóżniających miesiączkę np.stres,wiec głowa do góry,maszeruj do apteki i bedzie po sprawie powodzenia

Gość tasia aaa
wiwerko dzięki, dzisiaj lub jutro kupię ten test. a nie ma tu nikogo, kto brał euthyrox?

Gość ja biore ale nie mialam takic
objawow. jak uzywaliscie prezerwatywy i nie pękla to nie mozesz byc w ciąży wiec spokojnie.

Gość tasia aaa
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Jutro rano zrobię test i zobaczymy, czy czeka mnie macierzyństwo ;) a tak btw to chyba przy niedoczynności i tak dość ciężko zajść w ciążę i ją utrzymać, prawda?