Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okres to przeklenstwo

jak opóźnić okres o tydzien lub dwa??

Polecane posty

wyjezdzam na wakacje pozniej nie bede miala okazji plywac w morzu i basenie i sie opalac :( :( jak zatrzymacv okres? dodam że przychodzi mi zawsze tregularnie :(

Gość zajść w ciąże;)

Gość kalafior, ...
zrób sobie dzidzie i po kłopocie, brak okresu na 9 miesięcy :D

pani bum bum dziękuję :) dużo wit c? oby pomogło :) a co do tamponów to też mam ale im nie ufam - co bedzie jak wejde do wody i mi wypłnie albo czerwona maź zaleje basen :o :O

No proszę Cię :D Ja, odkąd tylko dostałam chyba trzeci okres, z tamponami się nie rozstaję :) Basen, wakacje, fitness, wyjście do knajpy itd :) Od tego one są. Jeżeli będziesz trzymała go tyle, ile trzeba i w odpowiednim rozmiarze to zapewniam Cię, ze nic się nie stanie :)

Gość gfkdbguifdbguid
jak tampon może wypłynąć;) ja cały czas używam tylko tamponów bo podpaski mnie obrzydzają i w tamponach całe lato się kąpię w jeziorach, morzu, basenie i jakoś nigdy mi się nic nie przydarzyło bo niby jak

tampo bella super z 3 kropelkami bedzie wystarczająco dobre?? pewnie nie bede mieć warunków żeby zmieniać co 2 godeziny raczej co 4-5 godzin :(

Z tego, co wiem, te z Belli wychodzą mniejsze rozmiarowo niż OB, dlatego zostałam przy tych drugich. Używam rozmiarów super i normal. Te super wystarczają mi na ok. 6 godzin przy obfitym okresie. Jezeli nie jesteś pewna, to kup te jeszcze większe ;)

ok dzięki :) 🌼 tylko sie boje że wieksze mi ...nie wejdą :D ogolnie nie lubie tamponów , używałam jak mialam 18 lat i byly niekomfortowe :(