Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria18

co zrobić

Polecane posty

Gość daria18

nie jestem nazbyt inteligentną osoba jeśli chodzi o historię, ale rodzice mówią abym szła na prawo... za studia zapłacą... ogólnie matka pracuje w s. rejonowym a ojciec chrzestny jest sędzią więc jakieś tam wtyki mam... a nie wiem co innego mogłabym robić... jestem w lo na profilu hum. myslicie że lepiej iśc na prawo czy szukać czegoś innego

ja tez bylam w liiceum na humanie, ale nie poszlam na studia humanistyczne, wiec masz duzo mozliwosci, tylko sie rozejrzyj :)

Gość daria18
no ale na nic innego się pewnie nie dostane, studia skończyłąbym wieczorowe we wroc... potem wujek załatwiłby mi jakieś aplikacje... zresztą ja jestem bardziej osobą co kuje, bo matmy też nie lubie... tylko chcemię ale geog, troche biol... ale na farmacje się nie dostane ... nie ma szans zrestą jestem na humanie

Gość daria18
zresztą chciałabym dużo zarabiać... a chyba moge w taki sposób bo jak wspomniałam z pełną świadomością za inteligentna nie jestem... ale moje kuzynki to też matoły a już dawno na aplikacjach sędziowskich a druga adwokackich

Gość bumtramalamalaria
Pomyśl co Ciebie interesuje a nie twoją rodzinę !!!! Teraz jest masa kierunków więc znajdziesz coś co dotyczy TWOICH upodobań :) Nie marnuj życia by spełniać czyjeś oczekiwania !

Gość daria18
ale ja jestem taką osobą która nic nie iteresuje , tylko seriale i filmy... a tak to w roku szkolnym sę tylko uczę... wiecie tak na pamięc

Gość daria18
więc sądzicie aby iść... wszyscy mówią że glupota nie iść... bo mam później możliwości

Gość olenka90
idź...ja też idę...

Gość daria18
ale ciekawi mnie co wy byście zrobili

Gość nie rejestruje sie z polecenia
jak pójdziesz na prawo to niezłą kase bedziesz trzepać :P a jak nie pójdziesz to bedziesz pomidory w szklarniach rwać

Gość bumtramalamalaria
to dziwne że w tym wieku nic Cie ogólnie nie interesuje , a raczej nawet przykre bo marnujesz najlepsze lata życia na filmy i seriale ... w takim razie wydaje mi się że i tak ktoś musi tobą pokierować i chyba tak będzie całe życie bo sama nie potrafisz podjąć decyzji.

Gość daria18
też tak myśle, chyba prawo jednak... bo jak nie to pewnie bym na bezrobociu siedziała

Gość daria18
wiecie rodzice nigdy nie dbali o nasze zainteresowania... nie interesuje się japonią, nawet myślałam o japonistyce ale wszyscy twierdzą że to studia dla bezrobotnych i chyba mają racje bo koleżanka po amerykanistyce obrazy w sklepie sprzedaje więc nie jest to nic extra

Gość julkakakakak
idz na prawo mimo twoje tempoty i tak bedziesz kase trzepać... bo taki jest świat... nie sprawiedliwy

Gość daria18
to nei moja wina jedni mają inteligencje drudzy znajomości