Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apatapa

Obgryzanie warg

Polecane posty

Gość apatapa

czy ktos z was obgryza wargi ? Ja normalnie czasami nie moge przestac i nad tym nie panuje zupelnie a potem jak zgryze to tak mnie cholernie boli ze masakra... ma ktos podobny problem ?

Gość lalalalalanananaa
ja mam to samo! a potem te skorki na ustach brzydkie :P ale nie moge sie powstrzymac :D:D

Gość apatapa
a ja znowuz jak obgryze raz to juz nie potrafie zapanowac zeby dalej obgryzac.. chyba nie ma na to sposobow zeby przestac.. bo potem nawet nie moge wypic goracej cherbaty ani nic goracego bo boli jak cholera...

Gość marynazwawki
tak, znam to! ja mam to odkąd pamiętam, skubię je również paluchami i najgorsze jest to, że nie raz robię to poza świadomością i nawet nie zdaję sobie z tego sprawy jak narazie mój sposób na to- kupiłam w aptece wazelinę taka za 2zł w tubce różowo białej i noszę ją przy sobie non stop i cały czas mam trochę na ustach bo oblizać tego sięnie da, za tłuste, wstrętne, więc się powystrzymuję, a jak się wchłonie to zaraz druga warstwa i przestały mi się w ogóle skórki robić zaznaczam, że to nie daje 100% satysfakcji, ale pomaga :)

Gość apatapa
tylko co do tej wazeliny to raczej nie moglabym uzywac bo ja jestem uzalezniona od blyszczykow do ust wiec caly czas musze jakis miec ale wargi mio wszystko obgryzam a potem mowie sobie ze nie moge obgryzac bo mnie boli i zawsze konczy sie tylko na mowieniu a i tak jak sie zagoi to spowrotem to samo i tak w kolko ;/

Gość apatapa
zapomniałam dodać, że chodzi o obgryzanie warg sromowych :(

mój nowy nałóg w który popadłam jak oduczyłam się obgryzania paznokci. nienawidzę tego! :(

Gość apatapa
pieprzeni podszywacze!!

Gość apatapa
oczywiście całkiem smaczne są te moje wary... nie dziwię się mojemu czarnoskóremu chłopu, że tak lubi ją mlaskać